Paikkavaraukset tunneille

CampusSportin liikuntavuoroille ja -tunneille on käytössä paikkavarausjärjestelmä. Ajanvaraukset tehdään ”varaa tunti” -painikkeen kautta. Olemme tehneet muutamia muutoksia varausjärjestelmään, joista lisätietoa alla. Samalla kertaukset vanhoista, aiemmille käyttäjille jo tutuista säännöistä.

– Liikuntavuorojen paikoista 70% voi varata ennakkoon ja loput paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Jonopaikalle ilmoittautuessa jonosijoitus pätee vain ennakkoon varattavissa oleviin paikkoihin.
– Myös palloiluvuoroille voi jatkossa varata paikan.
– Viikkotunneille ja -vuoroille voi varata paikan 7 vuorokautta etukäteen.
– Ennakkovaraukset eivät ole käytössä aamutunneilla, Iskerin tunneilla eikä uintivuoroilla.
– Paikkavaraus tulee vahvistaa liikuntatilassa itsepalvelupäätteellä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos tuntivarausta ei vahvisteta, vapautuu paikka muille käyttäjille.
– Kahdesta perumattomasta tai vahvistamattomasta varauksesta seuraa automaattinen kahden viikon varauskielto. Perumattomat varaukset nollataan syys- ja kevätkauden lopussa.
– Esteen sattuessa varaus tulee peruttaa sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Jonosta varsinaisen paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja. Jos olet jo tehnyt muita suunnitelmia päivälle etkä enää pysty osallistumaan tunnille etkä voi seurata saatko mahdollisesti paikan jonosta, PERUUTA jonopaikkasi.
– Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa.