Avointen ovien viikot 28.8.-10.9.

CampusSportin kausi käynnistyy ensi viikon maanantaina! Kahden ensimmäisen viikon ajan (28.8.-10.9.) liikuntavuoroille on avoimet ovet eli voit tulla tutustumaan palveluihimme maksutta. Avointen ovien viikoilla tunneille ei ole käytössä ennakkovarauksia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Liikunta-aikataulun löydät täältä.

Viime vuodesta poiketen myös erillismaksullisiin kursseihin on mahdollista tutustua ennen kurssimaksun maksamista. Kaikista kursseista (paitsi uintitekniikasta ja kilpatanssista) järjestetään kaksi tutustumiskertaa, jolloin on mahdollista kokeilla kyseistä lajia ja kysellä ohjaajalta kurssisisällöistä. Nämä ilmaiset kokeilukerrat ovat kestoltaan 50 min ja ne pidetään 28.8.-10.9. välisenä aikana samana ajankohtana ja samassa paikassa, kuin kurssin varsinaiset opetuskerrat. Juoksutekniikkakurssin ja mindfulnessin osalta järjestetään ainoastaan yksi tutustumiskerta ensimmäisellä kokeiluviikolla. Kurssitarjonnan löydät liikunta-aikataulusivun kurssit-välilehdeltä (valitse liikuntapaikaksi ”kurssit”).

Myös kaikille CampusSportin kuntosaleille on mahdollista päästä tutustumaan ennen liikuntamaksun maksamista. Tutustumismahdollisuus on tarjolla 28.8.-8.9. maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 16-19.