CampusSport avaa uuden kuntosalin elokuussa

CampusSport avaa uuden kuntosalin läntisessä keskustassa osoitteessa Ajurinkatu 2. Uusi kuntosali korvaa Novian koulurakennuksessa olleen kuntosalin.

– Novian kuntosalin poistuttua käytöstä oli tärkeää, että löydämme uuden kuntosalitilan. Kuntosaliemme käyttöaste on kova ja tilat ovat ajoittain ruuhkaiset. Nyt löytynyt tila tuo hyvän lisän kuntosalivalikoimaamme ja sijainti sopii nykyiseen tilastrategiaamme hyvin, iloitsee liikuntakoordinaattori Joonas Niemi.

Uusi kuntosali sijaitsee rautatieaseman läheisyydessä ja on noin 200m² kokoinen. Tilassa tulee olemaan pukuhuoneet miehille ja naisille, kaksi suihkua sekä pieni oleskelutila ja jääkaappi.

– Uusi kuntosali varustellaan vastaamaan yleistä kuntosaliharjoittelutarvetta. Varustelu koostuu Novian kuntosalilta siirtyvistä laitteista, jota täydennetään CampusSportin varastossa olevalla kalustolla. Olemme myös hankkineet riittävästi levy- ja käsipainoja, jotka mahdollistavat vapaapainoharjoittelun. Novian hengessä toiminnalliseen harjoitteluun jää myös tilaa, kertoo liikuntasuunnittelija Petri Kuokkanen.

Uusi kuntosali avataan elokuun lopussa ja kuntosalin nimestä avataan nimikilpailu ensi viikolla.

Lisätiedot:

Joonas Niemi
Liikuntakoordinaattori
046 923 4332

Petri Kuokkanen
Liikuntasuunnittelija
040 187 8564