CampusSportille tunnustusta

CampusSport on kuluneen syksyn aikana saanut sekä paikallisia, kansallisia että kansainvälisiä tunnustuksia. ‒ Tunnustukset ovat osoitus siitä, että olemme tehneet hyvää työtä ja korkeakoululiikuntapalveluita arvostetaan, iloitsee CampusSportin liikuntakoordinaattori Joonas Niemi.

Euroopan akateemisten liikuntapalvelujen verkosto (European Network of Academic Sports, ENAS) on valinnut CampusSportin SportAppro-tapahtuman finaaliin vuoden liikuntaprojektiksi. SportAppro kilpailee palkinnosta Leicesterin yliopiston sekä Maastricthin yliopiston kanssa. Voittaja valitaan Trondheimissa Norjassa 14.‒17.11. verkoston vuosikokouksessa.

‒ SportAppro on ilmainen liikuntatapahtuma, jossa kerätään leimoja liikuntasuorituksista. Kerättyjen suoritusten mukaan osallistuja saa haalarimerkin sekä osallistuu sykemittarien arvontaan. SportAppro järjestetään kahdesti vuodessa ja siihen on osallistunut yli 2000 opiskelijaa, kertoo CampusSportin liikuntakoordinaattori Joonas Niemi.

Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL valitsi liittokokouksessaan 9.11. CampusSportin OLL-maljan saajaksi. OLL-malja on YTHS:n lahjoittama kiertopalkinto, ja se on vuosittain myönnettävä huomionosoitus. Malja myönnetään vuosittain liikuntatoiminnan saralla ansioituneelle jäsenjärjestölle.

Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY puolestaan myönsi yhteistyöstä ja opiskelijoiden eteen tehdystä hyvästä toiminnasta edustajiston juhlakokouksessa 9.11. CampusSportille TYY:n pöytästandaarin.

‒ Olemme erittäin otettuja CampusSportin saamista miellyttävistä tunnustuksista ja huomionosoituksista. Yhteisten liikuntapalvelujen eteen on tehty paljon töitä, jotta turkulaisille opiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle mahdollistetaan yhdenvertaiset liikuntamahdollisuudet. Tunnustukset ovat osoitus siitä, että olemme tehneet hyvää työtä ja korkeakoululiikuntapalveluita arvostetaan kansainvälisesti, kansallisesti ja paikallisesti, Niemi toteaa.

Lisätietoja: liikuntakoordinaattori Joonas Niemi, joonas.niemi@campussport.fi, p. 046 92 34 332