CampusSportin kesäkausi 1.6.-27.8.

CampusSport kiittää kuluneesta kaudesta! Ohjatut tunnit ja palloiluvuorot ovat loppuneet tältä lukuvuodelta, mutta kaikkia kuntosaleja pääsee vielä käyttämään 31.5. asti lukuvuoden/kevään liikuntamaksulla. CampusSportin kesäkausi käynnistyy 1.6.

Kesäkauden osalta huomioitavaa:
– Kesäkaudella käytössä on Asan ja Roddiksen kuntosalit koko kesän ja Educariumin ja Ruiskadun kuntosalit 1.8. alkaen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden omatoimiseen harjoitteluun Sport Sirkassa kahtena päivänä viikossa (ma klo 8-11 ja to klo 15-18).
– Kesäkauden hinta on 15 euroa ja käyttöoikeuden lunastaminen on mahdollista CampusSportin verkkokaupassa (www.campusport.fi -> Tule käyttäjäksi).
– Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita aiemmin, kesän käyttöoikeus aktivoituu automaattisesti tagille/opiskelijakortille, johon on aiemmin aktivoitu CampusSportin käyttöoikeudet.
– Mikäli et ole käyttänyt CampusSportin palveluita aiemmin, tulee sinun käydä aktivoimassa kulkuavain (joko sirullinen opiskelijakortti tai erillinen NFC-tagi) Sport Sirkan liikuntatilassa. Sport Sirkka palvelee 29.5. alkaen koko kesän ajan maanantaisin klo 8-11 ja torstaisin klo 15-18.