Tanssikilpailu peruttu

HUOM! Kilpailu on peruttu tämän syksyn osalta. Mahdollisesta uudesta päivämäärästä keväällä tiedotetaan erikseen.

Dance It Out! Osallistu CampusSportin ensimmäisiin tanssikilpailuihin! Kilpailu pidetään 29.11.2017 klo 17 alkaen Kårenin juhlasalissa. Kilpailuun voi osallistua minkä tahansa tanssilajin edustaja breakdancesta rivitanssiin ja kaikkeen siltä väliltä. Jokainen osallistuja / osallistujaryhmä kilpailee samassa sarjassa riippumatta siitä osallistuko kilpailuun yksin vai ryhmänä tai kuinka paljon tanssista on aiempaa kokemusta. Kannustamme lämpimästi myös aloittelevia tanssijoita osallistumaan!

Kilpailuun osallistuvan tanssiesityksen kriteerit ovat:
– tanssissa tulee olla tarina
– kesto maksimissaan 7 min (pitää sisällään lavan rakenteiden kasaamisen sekä purun)
– musiikki tulee soittaa laillisesta lähteestä (CampusSportin Spotify Business -tunnuksia mahdollista käyttää)
– tanssijoista vähintään 50 % tulee olla Turun korkeakoulun opiskelijoita / henkilökuntaa

Kilpailun hinta on soolotanssijoilta 5 euroa ja ryhmältä 10 euroa. Tuomarit arvioivat kukin oman erityisalueensa osaamista ja yhteispisteet määrittelevät voittajan. Pelkällä tekniikalla ei voita, vaan myös tunne ja tarina ovat avainasemassa!

Palkintona on yhden lukukauden ilmainen treenivuoro Sport Sirkasta 2018-2019 välisenä aikana sekä tuotepalkintoja. Ja tietenkin rutkasti mainetta ja kunniaa!

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen petri.kuokkanen@campussport.fi 22.11. mennessä. Sähköpostissa tulee mainita seuraavat tiedot:
Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Esityskappale (esittäjä ja kappaleen nimi)
Soolo- vai ryhmäesitys
Tanssiesityksen nimi
Tanssilaji