Extra-tunteja viikolla 42

Ensi viikolla (vko 42) on tarjolla extra-tunteja CampusSportin ohjaajakokelaiden näytetuntien muodossa! Näytetunneille ei ole käytössä ennakkoilmoittautumista, vaan paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Saavuthan paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista.

ma 16.10. Educarium

klo 9.10-10.00: Pump in English, Tan Nguyen
Tuntikuvaus: Tehokas levytangoilla ja irtopainoilla tehtävä lihaskuntotreeni koko keholle. Ei sisällä askelsarjoja.

ti 17.10. Sport Sirkka

klo 11.15-11.45: Force Slide, Maritza Engström
Tuntikuvaus: Force Slide -liukutunnilla välineinä toimivat oma keho sekä villasukat. Tunnilla tehdään tehokkaita kaikkia päälihasryhmiä harjoittavia lihaskuntoliikkeitä. Force Slide -tunnilla pääset myös haastamaan tasapainoasi ja parantamaan mm. keskivartalon hallintaa. Ota omat villasukat mukaan.

klo 11.45-12.15: PilatesMix, Mari Mäntynen
Tuntikuvaus: Vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa sekä helpottaa lihaskireyksiä. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, myös tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Pilateksesta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Tunnilla tehdään pilatesliikkeitä seisten, osana tasapainoharjoituksia ja mattotyöskentelynä. Tunnin lopussa lyhyt liikkuvuusosuus ja rauhoittuminen kehon kuuntelemiseen

klo 12.15-12.45: Body, Anni Rantala
Tuntikuvaus: Lihaskuntoa parantava tunti, joka koostuu lyhyestä alkulämmittelystä, monipuolisista lihaskuntoliikkeistä ja loppuvenyttelystä. Tunnilla voidaan hyödyntää myös eri liikuntavälineitä, kuten kuminauhoja tai käsipainoja. Sopii kaikille, ei vaikeita askelsarjoja.

klo 12.45-13.15: Kurkkaus nykytanssiin, Rianna Rintamäki
Tuntikuvaus: Tunnilla tutustutaan nykytanssin perusteisiin, tutkitaan painovoiman vaikutusta liikkeeseen, tehdään helppoa nykytanssisarjaa ja kokeillaan luovan tanssin harjoitteita.

ke 18.10., Asa-kuntosali

klo 12.00-13.00: Voimanoston perusteet, Katariina Perkonoja
Tuntikuvaus: Perinteisten voimannostoliikkeiden (kyykky, penkkipunnerrus sekä maastanostot) tekniikkaopetusta. Nämä liikkeet ovat monen salilla kävijän peruspilarit. HUOM! Ilmoittautumiset etukäteen sähköpostitse petri.kuokkanen@campussport.fi 17.10. klo 16.00 mennessä. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Asan kuntosali on suljettu muilta käyttäjiltä kyseisenä ajankohtana.