Extra-tunteja viikolla 43

Ensi viikolla (viikko 43) on tarjolla extra-tunteja CampusSportin ohjaajakokelaiden näytetuntien muodossa! Näytetunneille ei ole käytössä ennakkoilmoittautumista, vaan paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Aiemman kokemuksen perusteella kaikki halukkaat mahtuvat todennäköisesti mukaan. Saavuthan paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista.

Tiistai 23.10.2018, Sport Sirkka

klo 11.15-11.45 Pilates, Eeva Lindström: Pilates vahvistaa erityisesti keskivartalon syviä lihaksia ja parantaa ryhtiä, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja tasapainoa. Rauhallinen tunti, joka sopii erinomaisesti selkäongelmista kärsiville.

klo 11.45-12.15 RVP (reisi-vatsa-peppu), Anni Toivanen: RVP-tunti (reisi-vatsa-peppu) sisältää helpon alkuverryttelyosuuden ja lihaskunto-osuuden. Tehokkaassa lihaskunto-osuudessa keskitytään reisiin, vatsaan ja pakaroihin. Harjoitteet tehdään erilaisia kuntoiluvälineitä hyödyntäen sekä kehon omalla painolla.

klo 12.15-12.45 HipHop, Sanna Hoang: Tunnilla opetellaan hiphopin alkeita ja tehdään koreografiaa. Avainsanoja ovat rentous, voimakkuus ja asenne rytmikästä hiphop-musiikkia unohtamatta.

klo 12.45-13.15 Core, Iina Ryhtä: Keskivartalon lihaskuntoa, kehonhallintaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa keskitytään myös syvien lihasten aktivointiin. Lisäksi tunti sisältää liikkuvuusharjoituksia hyvän ryhdin edistämiseksi.

Keskiviikko 24.10.2018, Sport Sirkka

klo 11.15-11.45 Afro, Yuniel Dieguez: Tunnilla opetellaan kuubalaiseen Santería-uskontoon kuuluvia yorubatansseja sekä muita perinteisiä tansseja, joita ovat mm. congá, arará, makuta ja yuka. Niihin pohjautuvat muut Kuuban nykytanssit. Tunnilla keskitytään etenkin jalkojen ”bouncing”-liikkeeseen ja ylävartalon, rintakehän ja olkapäiden vapautuneeseen, rentoon liikkeeseen.

klo 11.45-12.15 Reggaeton, Yuniel Dieguez: Reggaeton on suosittu katutanssi Kuubassa ja koko Latinalaisessa Amerikassa. Sitä tanssitaan yökerhoissa ja kuunnellaan Kuuban kaduilla. Musiikkityylissä sekoittuvat latinalainen musiikki, jamaikalainen reggae ja dancehall sekä Amerikan hip hop. Reggaeton-liikkeet painottuvat vahvasti keskivartaloon ja lantioon sekä hartioihin.

klo 12.15-12.45 Äänimaljarentoutus, Hanna Heinonen: Äänimaljarentoutus on syvärentouttava hoito, joka perustuu äänimaljojen värähtelyyn. Värähtely vaikuttaa kehon nesteisiin saaden soluissa olevan nesteen värisemään. Myös maljojen kaunis ikiaikainen ääni kuljettaa mielemme ja ajatuksemme toiseen aikaan ja maailmaan. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta. Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Rentoutuksessa saat ottaa mukavan asennon matolla ja vaan olla. Varaa tunnille mukaan joustavat, lämpimät vaatteet sekä vesipullo. Tarvittaessa voit ottaa mukaan myös viltin ja tyynyn rennon asennon mahdollistamiseksi.

klo 12.45-13.15 Barre Fusion (IN ENGLISH), Alina Torbunova: Barre Fusion combines ballet barre exercises with exercises known from body weight training, pilates and yoga. The result is an effective workout for the entire body that particularly strengthens the deep muscles of the body and improves body alignments. The class starts with a dynamic warm-up and ends with stretching. No earlier experience on ballet is required.