Formis-kuntosali avataan keskiviikkona 27.9.

CampusSportin uusi Formis-kuntosali avataan keskiviikkona 27.9. klo 7.00! Kulku kuntosalille tapahtuu rakennuksen sivusta sisäpihalta osoitteesta Läntinen Pitkäkatu 25. Voimassa olevalla liikuntakäyttöoikeudella pääsee kulkemaan salin ovista.

Tilasta löytyy pukuhuoneet miehille ja naisille. Tiloissa on kolme sukupuolittamatonta yksilöwc:tä, joissa kahdessa on myös suihkut. Näitä voi käyttää pukeutumiseen, jos sukupuolitettujen pukeutumistilojen käyttö ei sovellu. Miesten pukuhuoneessa on lukollisia kaappeja, joita löytyy lisää lounge-alueelta. Urheilukasseja toivotaan jätettäväksi loungen hyllykköön. Loungessa on myös jääkaappi käyttäjien vapaaseen käyttöön. Jääkaappiin ei saa jättää eväitä yön yli.

Formiksen kuntosaliosion koko on n. 115 m2 ja sen varustelussa on painotettu vapaapainoharjoittelua. Salilta löytyy kaksi kyykkypaikkaa, penkkipunnerrus, maastavetomahdollisuus ja yhteensä 7 painonnostotankoa. Levypainoja löytyy runsaasti 5-25 kg kokoluokassa ja käsipainoja 2-50 kg kokoisina.

Formis-kuntosali on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 7-23 (ovet 22.30 asti). Kuntosaliohjaus on salilla keskiviikkoisin klo 17.00-18.00.