Kesän tenniskurssit

Update: molemmat kurssit ovat täynnä

CampusSport järjestää kesän aikana kaksi tenniskurssia! Tenniksen peruskurssit on tarkoitettu aloittelijoille tai jo vähän pelanneille. Kurssilla opitaan tenniksen peruslyönneistä kämmen- ja rystylyönnit, syöttö ja lentolyönnit. Lisäksi harjoitellaan tavallisimpia pelitilanteita. Kurssin painopiste on oikean tekniikan ja liikkumisen oppimisessa niihin liittyvien harjoitteiden kautta. Kurssilla ei pelata pisteistä. Kukin harjoittelukerta sisältää yhden uuden lyönnin tekniikan opettelun, siihen liittyvät harjoitteet ja pelitilanneharjoituksia parin kanssa tai ryhmässä. Osallistuminen ei edellytä omaa mailaa tai palloja. Jalkineiksi suositellaan massakentälle soveltuvia tukevia tasapohjaisia liikuntajalkineita, mutta ei juoksulenkkareita.

Kurssit järjestetään maanantaisin klo 17-19 Educariumin takana olevalla tenniskentällä. Kurssi 1 järjestetään 28.5.-18.6. (varapäivä 25.6.) ja kurssi 2 järjestetään 9.7.-30.7. (varapäivät 6.8. ja 13.8.). Kurssit ovat sisällöltään samanlaisia. Kurssin hinta on 35 euroa.

Kurssit tulevat myyntiin keskiviikkona 16.5. klo 14.00. Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssituote CampusSportin verkkokaupassa.