Kesän tennisvuorojen haku

CampusSportilla on kaksi tenniskenttää yliopiston kampusalueella Educariumin läheisyydessä. Tenniskentille voi varata oman vakiovuoron kesäkaudeksi 2018. Tennisvuorojen vakiovuorohaku avautuu maanantaina 26.3.2018 klo 10.00 ja kestää kaksi viikkoa eli ma 9.4.2018 klo 10.00 asti.

Vuorot haetaan CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta:
1. Mene osoitteeseen www.campussport.fi ja klikkaa painiketta ”varaa tunti”
2. Pääset kirjautumaan varausjärjestelmään oman korkeakoulusi Haka-tunnuksilla
3. Valitse toimipisteeksi ”tenniskenttä”
4. Valitse tyypiksi ”liikuntavuorot”
5. Hae kalenterista viikko 19
6. Valitse kalenterista ajankohta, johon haluat varata vakiovuoron

Yksi henkilö voi hakea korkeintaan kahta tunnin vuoroa. Huomioithan, että vuorojen hakeminen / varaaminen kuluttaa varauksen tuntivarauskiintiöstäsi, jos sinulla on voimassaoleva CampusSportin jäsenyys. Jokaisella on mahdollisuus varata korkeintaan neljä tuntia samanaikaisesti Tehden-järjestelmässä, joten varmista etukäteen että varauskiintiösi ei ole täynnä, mikäli aiot hakea tenniskentän vakiovuoroa.

Hakuaika päättyy 9.4., jonka jälkeen vuorot vahvistetaan vakiovuorolaisille. Vakiovuorovahvistuksessa näkyy kaikki kesän käytössä olevat vuorot. Viikoilla 38-39 pelataan CampusSportin tennisturnaus, mikä aiheuttaa muutoksia kentän käyttöaikoihin. Tenniskenttien vakiovuoroja hakeakseen ei tarvitse olla CampusSportin jäsen, vaan riittää, että on Turun korkeakoulun opiskelija tai henkilökuntaa. Vakiovuoroilla pelaavista pelaajista 50% tulee olla Turun korkeakoulun väkeä.

Tenniskentän vakiovuorojen hinnat (yhden tunnin vakiovuoro):
Päivävuoro klo 8.00-21.00
– Osallistumalla talkoisiin 60€ / kausi
– Jos ei osallistu talkoisiin 85€ / kausi
Yövuoro klo 21.00-23.00
– Osallistumalla talkoisiin 40€ / kausi
– Jos ei osallistu talkoisiin 65€ / kausi

Tenniskentän talkoot pidetään 2.-4.5.2018. Talkoisiin osallistuminen tiedustellaan vakiovuorovarauksen yhteydessä. Tenniskentän vakiovuorojen arvioitu kauden pituus 7.5.-30.9.2018 (riippuu mm. sääolosuhteista).