Kuntosalikurssi aloittelijoille

CampusSport järjestetää maaliskuussa aloittelijoiden kuntosalikurssin liikuntaneuvojaopiskelija Meiju Kuisminin johdolla. Aloittelijoiden kuntosalikurssilla käydään läpi, mitä kaikkia ominaisuuksia kuntosalilla voi treenata, testataan erilaisia treenaustapoja ja opetellaan rakentamaan omia treeniohjelmia. Jos salilla käyminen on sinulle uutta etkä tiedä, mistä aloittaa, osallistu kurssille!

Kolmen viikon tiiviskurssin tarkoituksena on opastaa uusia kuntosalien käyttäjiä voimaharjoittelun perusteissa tutustumalla kuntosaliharjoittelun monipuolisiin mahdollisuuksiin. Kurssi sisältää kolme teoriatuntia ja kolme käytännön salikertaa. Kurssilaisille asetetaan henkilökohtaiset tavoitteet, joiden pohjalta jokainen rakentaa oman treeniohjelmansa. Tapaamisissa käydään myös läpi ravitsemuksen ja levon vaikutuksia treeniin. Kurssilla opetellaan treenaamaan itsenäisesti, mutta tuloksellisesti.

Tapaamiset ovat maanantaisin klo 14-15 Sport Sirkassa ja torstaisin klo 11-12:30 ASA-GYM:illä. Hakijan on sitouduttava tapaamisiin 13.3.-30.3. välisenä aikana.

Hakemukset kurssille (yhteystiedot & lyhyt kuvaus itsestäsi/liikuntataustastasi) lähetetään osoitteeseen meiju.kuismin@gmail.com. Osallistuminen edellyttää CampusSportin jäsenyyden kevätkaudelle 2017 (40€, kysy maksuohjeet tarvittaessa), mutta kurssi itsessään on maksuton. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.