Liikkeelle! -kurssi liikunnan aloittajille

Haluaisitko aloittaa liikkumisen? Tutustua uusiin ihmisiin? Saada virtaa arkeen? Osallistu Liikkeelle! -kurssiin!

Nyt on loistava tilaisuus aloittaa säännöllinen liikkuminen.  Kahdeksan viikon Liikkeelle! -kurssikokonaisuus on tarkoitettu liikuntakärpäsen puremaa odotteleville ja liikuntaa aloitteleville. Ryhmässä keskitytään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen liikunnan avulla. Kurssin aikana liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona sekä pohditaan ravitsemus- ja stressinhallinta-asioita. Saat myös itse vaikuttaa lajeihin ja aiheisiin.

Ryhmään hakevalta toivotaan todellista intoa löytää liikunnallinen puolensa ja samalla hiukan kohentaa kuntoaan. Haluamme mukaan sinut, joka syystä tai toisesta et harrasta liikuntaa aktiivisesti, mutta haluat tehdä muutoksen. Ryhmä kokoontuu ajalla 26.2.–23.4. (ei pääsiäisenä 2.4.) maanantaisin klo 16-18 ja torstaisin klo 18-19. Paikkana ovat CampusSportin liikuntatilat. Osallistujilta vaaditaan sitoutumista koko kurssiin. HUOM! Kurssi on suunnattu ainoastaan opiskelijoille.

Kurssin hinta on 24,80 € ja se maksetaan CampusSportin verkkokaupassa (www.campussport.fi -> tule käyttäjäksi). Ilmoittaudu nopeasti ja varmista paikkasi! Kurssin ohjaajana toimii Personal Trainer Essi Silvonen. Lisätietoja kurssista: essi@yesyoucan.fi.

Kurssi toteutetaan Active Campus Europe -hankkeen tuella ja saman sisältöisenä 16 eurooppalaisessa korkeakoulussa tavoitteena ”Liiku enemmän, voi paremmin!”.