Muut palvelut

Tältä sivulta löydät lisätietoa seuraavista palveluista:
Personal trainer -palvelut
Liikuntavälinelainaus
Hieronta

Personal trainer -palvelut

CampusSportin liikuntamaksun maksaneilla on mahdollisuus ostaa personal trainer -palveluita edulliseen hintaan. Personal trainerin palvelut ovat saatavilla niin yksilötapaamisina, pareittain kuin pienryhmissä (3-6 henkilöä). Yhden tapaamisen kesto on noin 45-60 minuuttia. CampusSportin personal trainereina toimivat Jarkko Mäkinen, Ville Suominen, Jani Rantala ja Anni Toivanen. Personal trainereiden esittelyt ja yhteystiedot löytyvät alta.

CampusSportin personal trainer -palveluiden hinnat:
yhdelle henkilölle
1 käynti: 30/40€ (opiskelija/henkilökunta)
kahdelle henkilölle
1 käynti: 50€
ryhmälle (3-6 henkeä)
1 käynti: 80€

Personal trainerimme:

Jarkko Mäkinen (jarkkomail@gmail.com)

 • Yhteystiedot: jarkkomail@gmail.com
 • Koulutus: Kasvatustieteiden tohtori KT, valmentajan erikoisammattitutkinto VEAT
 • Tausta: Toimin päätyökseni taekwondon Nuorten Olympiavalmentajana. Olen perehtynyt kilpaurheiluvalmennuksen ohella mm. liikkuvuusharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun sekä laajalti erilaisiin voima- ja kestävyysharjoittelumenetelmiin. Rakennan näistä lähtökohdista jokaiselle yksilölle mahdollisimman sopivan harjoituskokonaisuuden, jonka tekeminen on sekä miellyttävää että tuloksellista. Näkemykseni on, että tuloksia tulee parhaiten, kun viihtyy hyvin. Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja ennakkoluuloton.
 • Erityisosaaminen: Oppiminen ja motivaatio, urheiluvalmennus, kuntotestaus, kuntosaliohjelmat, ravinto ja hyvinvointi

 

Ville Suominen (villesuom@gmail.com, 040-7538435)

 • Yhteystiedot: ensisijaisesti sähköpostilla: villesuom@gmail.com. Puhelimella arkisin klo 10.00-12.00, 19.00-21.00 040-7538435
 • Koulutus: Valmentajatutkinto
 • Tausta: Ammattiurheilija (maantiepyöräily) 10v. Tämän jälkeen toiminut ammattivalmentajana 5v (Suomi, USA). Asiakkaina yleisurheilijat, palloilijat, erotuomarit, jääkiekkoilijat, fitnessurheilijat.
 • Erityisosaaminen: Plyometriset, voimaharjoittelu, nopeusharjoittelu, kestävyysharjoittelu. Kohderyhmäni: aloittelevasta kuntoilijasta aina tavoitteellisesti harjoitteleviin urheilijoihin asti.

 

Jani Rantala (koutsinkujeet@gmail.com, 045-8872238)

 • Yhteystiedot: 045-8872238, koutsinkujeet@gmail.com. Kotisivut: http://www.koutsinkujeet.fi / varauskalenteri: http://www.vello.fi/koutsinkujeet
 • Koulutus: Personal Trainer Trainer4you, opiskelen terveystieteitä liikuntalääketiede pääaineena.
 • Tausta: Kuntosalimaailma on minulle tuttu jo 14 vuoden takaa. Olen rakastunut erityisesti liikunnalliseen ja terveelliseen elämäntapaan, joka on tuonut myös vuosien saatossa kehonkoostumukseen muutoksia. Vahvin kokemuspohja harrastuksen kautta on syntynyt erityisesti kestävään elämäntapaan, joka tuottaa terveydellisiä vaikutuksia, mutta myös kehonkoostumuksen positiivisia muutoksia.
 • Erityisosaaminen: Haluan opettaa asiakkaille kestävät elämäntapamuutokset askel askeleelta, jolloin ne kantavat myös huonojen päivien läpi. Rasvanpoltto, lihasmassan lisääminen, suoritustehon ja -nopeuden lisääminen ja siirtäminen omaan lajiin on tuttua. Kaikki nämä yhdistyvät myös väistämättä parempaan jaksamiseen, joka heijastuu myös tärkeisiin ihmissuhteisiin ja taloudelliseen tilanteeseenkin.

 

Anni Toivanen (Anni@uittamonkuntosali.fi, 050-4323280)

 • Yhteystiedot: Anni@uittamonkuntosali.fi, 050-4323280
 • Koulutus: Trainer4You Personal Trainer, SUH-Uimaopettaja, Spartan Gear huoltavan ja palauttavan harjoittelun ohjaajakoulutus ja kahvakuulaohjaajakoulutus. Tällä hetkellä opiskelen liikuntaneuvojaksi Kisakallion urheiluopistossa yrittäjän oppisopimuksella. Valmistun vuoden 2019 aikana. 
 • Tausta: Ajauduin tekemään uimaopettajan töitä kymmenen vuotta sitten kilpauintiharrastuksen kautta. Uimaopetuksen parista olen pikkuhiljaa ajautunut “kuivalle maalle” liikunnan pariin. Innostuin itse kuntosaliharjoittelusta 12 vuotta sitten, kun uintivalmentaja vei meidät oheisharjoittelemaan punttisalille. Sille tielle olen jäänyt. En ollut lapsena kovin liikunnallinen, joten kuntosaliharjoittelu tuntui heti itselleni sopivalta liikuntamuodolta.
 • Erityisosaaminen: Autan sinua mielelläni alkuun kuntosaliharjoittelussa tai liikunnassa ylipäätään. Löydetään yhdessä uutta motivaatiota ja ideoita monipuoliseen harjoitteluun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! Parannetaan yhdessä lihaskuntoa tai vaikka uintitekniikkaa ja pidetään hauskaa!

 

Anna Lilja (aiklil@utu.fi)

 • Yhteystiedot: aiklil@utu.fi
 • Koulutus:Valtiotieteiden maisteri VTM, FAF Foundation, FAF Gym Instructor, FAF Personal Trainer, Äitiysliikunta akatemia äitiysliikunnan peruskoulutus, Les Mills BodyBalance ohjaaja, muodostelmaluistelun valmentajakoulutus taso 1 ja taitoluistelun valmentajakoulutus taso 1.
 • Tausta: Toimin tällä hetkellä sekä ryhmäliikunnanohjaajana että personal trainerina. Lisäksi minulla on kokemusta myös muodostelmaluisteluvalmentajana toimimisesta. Saliharjoittelua minulla on takana 10 vuotta. Liikunta on aina ollut intohimoni ja haluan auttaa myös sinua löytämään liikunnan riemun. Luonteeltani olen iloinen, ymmärtäväinen ja kannustava. Minussa on sopiva yhdistelmä tiukkuutta ja lempeyttä.
 • Erityisosaaminen: Painonpudotus, elintapamuutokset, lihaskasvun optimointi, kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu sekä tasapaino, ravintovalmennus.

 

CampusSportin personal trainereiden palvelujen käyttöehdot

 • Palvelut ovat tarkoitettu vain Turun korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilökunnalle (osallistumisoikeus).
 • Asiakkaalla tulee olla maksettuna CampusSportin liikuntamaksu.
 • Yksi tapaaminen on 45-60 minuuttia asiakkaan tarpeen mukaan.
 • Tapaamiset on tarkoitettu vain ostavalle asiakkaalle. Käyntejä ei voi luovuttaa eteenpäin.
 • Tapaamisten peruuttaminen tulee tapahtua viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen sovittua tapaamista.
 • Tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat linjaukset saat suoraan personal trainerilta tai CampusSportin työntekijöiltä.

 

Liikuntavälinelainaus

CampusSportin liikuntamaksun maksaneet voivat lainata erilaisia liikuntavälineitä. Laina-aika on maksimissaan kolme vuorokautta. Halutessasi lainata liikuntavälineitä ota yhteyttä info@campussport.fi.

 

Hieronta

CampusSportin asiakkaiden on mahdollista ostaa hierontapalveluita CampusSportin sopimushinnoilla. Hierojina toimii Juulia Niemi ja Saku Hirmasto, jotka ovat molemmat koulutettu hierojia ja urheiluhierojia. Hieronta-ajat varataan CampusSportin ajanvarausjärjestelmässä ja maksetaan paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla. Kaikki hieronnat toteutetaan Sport Sirkan neuvotteluhuoneessa osoitteessa Sirkkalankatu 13, Turku. Tarvittaessa lisätiedot suoraan hierojilta: 050 469 3960 / Saku Hirmasto ja 044 566 5217 / Juulia Niemi.

Hierontahinnasto CampusSportin jäsenille:
30 min: 20€
45 min: 25€
60 min: 35€
90 min: 45€

Ajanvaraus tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen hieronta laskutetaan täysimääräisenä.