Tietopaketti kesäkaudesta 2018

Viimeisiä päiviä viedään CampusSportin kevätkauden osalta! Vappuna 30.4.-1.5. ei järjestetä ohjattuja tunteja eikä liikuntavuoroja eli kevään osalta viimeinen virallinen toimintapäivä on su 29.4.2018. Kesäaikataulun mukaiset toiminnot käynnistyvät ke 2.5.2018. Kuntosalit ovat Educariumia lukuun ottamatta avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti myös vappuna. Kiitos kaikille kuluneesta keväästä!

Kesäkauden osalta huomioitavaa:

– Kesän liikunta-aikataulu on voimassa 2.5.-17.6.2018. Aikataulun löydät nettisivuiltamme valitsemalla kalenterin liikuntapaikaksi/välilehdeksi KESÄ 2018.

– Kuntosaleista Asa, Roddis ja Formis ovat auki koko kesän. Educarium on suljettu 18.6.-31.7. ja Ruiskatu koko kesän ajan. Ruiskadun kuntosalia pääsee käyttämään normaalisti taas syyskaudella, vaikka muut Ruiskadun liikuntatilat poistuvatkin CampusSportin käytöstä AMK:n muuttaessa pois tiloista.

– Kesäkauden hinta on 33 euroa ja käyttöoikeuden lunastaminen on mahdollista CampusSportin verkkokaupassa (www.campusport.fi -> verkkokauppa). Maksamalla kesämaksun 2.5. mennessä saat käyttöösi alennuskoodin Paavo Nurmi Marathon -juoksutapahtumaan.

– Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita aiemmin, kesän käyttöoikeus aktivoituu automaattisesti tagille/opiskelijakortille, johon on aiemmin aktivoitu CampusSportin käyttöoikeudet.

– Mikäli et ole käyttänyt CampusSportin palveluita aiemmin, tulee sinun käydä aktivoimassa kulkuavain Educariumin tai Sport Sirkan asiakaspalvelupisteellä, kun tiloissa on ohjattuja tunteja. Heinä- ja elokuun asiakaspalveluajoista tiedotamme erikseen myöhemmin.

– Ajanvarausjärjestelmä on käytössä ohjattujen tuntien ja palloiluvuorojen osalta samalla systeemillä, kuin muulloinkin kuluneena lukuvuonna eli 70% paikoista on varattavissa etukäteen ja 30% paikoista jaetaan saapumisjärjestyksessä. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti kolme (3) varausta ja kolme (3) jonopaikkaa. Kevätkauden perumattomista varauksista aiheutuneet merkinnät nollataan kevätkauden päätyttyä. Ajanvaraukset eivät ole käytössä Iskerin vuoroille eikä muualla kuin CampusSportin tiloissa pidettäville vuoroille (CampusHike, Outdoor Workout).