Aurum-kuntosali aukeaa 30.9.

CampusSportin uusi Aurum-kuntosali avataan käyttöön to 30.9.2021 klo 12! Kuntosali sijaitsee saman nimisessä rakennuksessa osoitteessa Henrikinkatu 2, Turku. Kuntosali löytyy talon kellarikerroksesta ja sinne kuljetaan rakennuksen pääoven vasemmalla puolella olevasta ovesta, joka on merkitty CampusSportin logolla (oheisessa kuvassa keskellä). Kuntosali on auki ma-su klo 6-23.

Aurumin kuntosali on käytettävissä ainoastaan ajanvarauksella. Aurumin kuntosalivuorot ovat nyt varattavissa nettisivujemme ajanvarausjärjestelmässä. Kuntosalin ajanvaraus pitää vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä. Pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan varattu aika tulee valita ja vahvistaa kosketusnäytöllä. Tutustu vuorovarauksia koskeviin ohjeisiin uutisosiossa.

Aurumin kuntosali soveltuu kaikenlaiseen treenaamiseen. Salilla on runsaasti vapaata treenialuetta, joka soveltuu toiminnalliseen harjoitteluun. Kuntosalilta löytyy paljon toiminnalliseen harjoitteluun sopivaa välineistöä, kuten nyrkkeilysäkki, voimaköysi, boxmaster-nyrkkeilylaite ja TRX. Lisäksi salilta löytyy lihaskuntoharjoitteluun soveltuvia kuntosalilaitteita ja vapaita painoja. Aerobiseen harjoitteluun käytettävissä on kaksi juoksumattoa, crosstrainer, soutulaite ja kaksi spinning-pyörää. Kuntosali on huomattavasti CampusSportin aiempia saleja suurempi, sillä treenitilaa löytyy yhteensä 383 m2.

Tulemme tarjoamaan Aurumin kuntosalilla muutaman ilmaisen tutustumismahdollisuuden viikoilla 40 ja 41. Tiedotamme tarkemmista ajankohdista myöhemmin.

CS 29.9.2021