Bridgen online-kurssi 5.5.-2.6.

Bridge on aktivoiva neljän hengen taktiikkakorttipeli. Tämä strateginen älyurheilulaji on klassikko, jonka vanhin tunnettu sääntökirja on vuodelta 1886. Järjestämme bridgen online-alkeiskurssin keskiviikkoisin 5.5.-2.6.2021 klo 17-19.30. Kurssin hinta on 20€. Osallistuminen ei vaadi CampusSportin liikuntamaksun maksamista. Riittää, että olet turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökuntaa. Ennakkotietoa pelistä ei tarvitse olla. Eduksi on, jos korttipakka ja tikkipelit ovat tuttuja, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Kurssissa käydään läpi tarjousvaihe ja pelivaihe sekä opetellaan tarjouksien merkityksiä ja pelin tavoitteita. Kurssimateriaali ja linkit lähetetään osallistujille sähköisessä muodossa.

Pelialustana käytetään Bridge Base Onlinea, jonne luodaan tunnus kurssin alussa. Kurssilaiset voivat harjoitella ja pelata alustalla myös itsenäisesti. Ääniyhteyden saamiseksi käytetään Google Meetiä. Bridge Base Onlinen ja Google Meetin käyttöön tutustutaan kurssin alussa. Pelivälineenä tietokone on paras, mutta tablettia voi myös käyttää. Kamera ei ole välttämätön, se pidetään lähtökohtaisesti suljettuna.

Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla kurssituote verkkokaupastamme: https://bit.ly/3sgeZqN. Kurssi toteutuu vain, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Jokaisen tulee ilmoittautua kurssille henkilökohtaisesti eli yksi henkilö ei voi maksaa useampaa kurssimaksua.

Lisätietoja bridgestä: https://www.bridge55.fi/opi-bridgea/

CS 14.4.2021