CampusSportin kevätkausi alkaa verkossa

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä on jatkanut antamiaan suosituksia sisäliikuntatilojen sulkemista koskien ja CampusSportin toiminnan keskeytys liikuntatiloissa jatkuu vähintään 24.1.2021 asti. Palveluiden sulkeminen koskee kuntosaleja, ryhmäliikuntatunteja, palloiluvuoroja, kursseja, kilpailuita, vakiovuoroja ja tapahtumia. Koko lukuvuoden liikuntamaksun maksaneiden osalta kuntosalien käyttöoikeutta jatketaan 31.5.2021 asti.

CampusSportin kevätkauden ohjattu toiminta alkaa verkossa maanantaina 11.1.2021. Liikuntatiloissa ei siis järjestetä toimintaa, vaan ohjatut tunnit toteutetaan online-tunteina suljetussa Facebook-ryhmässä. Liittymisohjeet löytyvät tämän uutisen lopusta. Online-tuntien aikataulu löytyy nettisivujemme liikuntakalenterista valitsemalla paikaksi ”online-aikataulu”: https://www.campussport.fi/fi/liikuntatarjonta/liikunta-aikataulu/

Aikataulu on tältä erää voimassa su 17.1.2021 asti ja siihen saattaa vielä tulla joitain muutoksia. Tiedotamme tulevien viikkojen toiminnasta erikseen, kun vallitsevat olosuhteet ja mahdolliset rajoitukset ovat tiedossa. Muiden toimintojen (kurssit, kilpailut, vakiovuorot ja tapahtumat) osalta tiedotamme lisää ensi viikolla. Yksilöpalvelut (hieronta, ravintoneuvonta, personal trainer -palvelut) ovat käytettävissä, mutta on huomioitava, että PT-tapaamisia voidaan pitää ainoastaan ulkotiloissa.

Kevään liikuntamaksu on tullut myyntiin verkkokauppaamme. Kevään liikuntamaksun hinta on opiskelijoille 48 euroa ja henkilökunnalle 61 euroa. Kevään liikuntamaksulla kaikkia palveluita saa käyttää 30.4.2021 asti, lisäksi kuntosalien käyttöoikeus jatkuu 31.5.2021 asti. Liikuntamaksua maksaessa tulee kuitenkin huomioida, että mikäli liikuntatilat joudutaan pitämään kiinni tai sulkemaan uudelleen myöhemmin keväällä, toiminnan järjestämistapa ja sisältö saattavat vaihdella.

Online-tunnit striimataan suljettuun Facebook-ryhmään, johon liittyäksesi sinun tulee toimia seuraavasti:
1. Lähetä liittymispyyntö Facebookista löytyvään ”CampusSport online classes” -ryhmään (suora linkki: https://www.facebook.com/groups/2849599928618483)
2. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@campussport.fi otsikolla ”Facebook-ryhmä” ja kerro viestissä seuraavat asiat jäsenyyden voimassaolon tarkistamista varten:
– koko nimesi
– korkeakoulun sähköpostiosoitteesi
– Facebook-tili, jolla lähetit liittymispyynnön

Lisäämme käyttöoikeuden Facebook-ryhmään, kun jäsenyytesi on tarkistettu. Liittymispyyntö ja sähköposti tulee lähettää viimeistään sinä päivänä klo 10, jonka aikana haluaa osallistua tunnille ensimmäistä kertaa.

Ne ryhmään jo aiemmin liittyneet henkilöt, joiden jäsenyys oli voimassa vain syyslukukaudelle 2020, tullaan poistamaan Facebook-ryhmästä 11.1.2021 mennessä eli mikäli uusit CampusSport-jäsenyytesi kevätkaudelle, tulee liittymispyyntö ja sähköposti lähettää uudestaan.

CS 5.1.2021