Educariumin kuntosali käyttöön 29.6. alkaen

Educariumin kuntosali avataan käyttöön ma 29.6.2020 alkaen. Kuntosali on avoinna ma-pe klo 7.30-22.00 ja la-su klo 10.00-22.00.

Educariumilla sijaitsevan kirjaston noutopisteen takia liikuntatiloihin kuljetaan aiemmasta poikkeavaa reittiä. Käytössä oleva ulko-ovi sijaitsee vastakkaisella puolella rakennusta, kuin mistä liikuntatiloihin normaalisti kuljetaan. Kartta ja kuva ovesta löytyvät tämän uutisen alaosasta. Ovesta kuljetaan CampusSportin tagilla ja käytössä oleva lukija on merkitty CampusSportin tarralla. Sisälle tultaessa kävellään Educariumin aulan ja kirjaston noutopisteen läpi liikuntatiskille. Reitti on merkitty opastein.

Educariumin kuntosalia pääsee käyttämään vain ajanvarauksella. Ajanvarauksen kesto on 1,5h ja salilla voi treenata samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä. Ajanvarauksia voi tehdä 7 vuorokaudeksi eteenpäin ja yhdellä käyttäjällä voi olla korkeintaan kolme samanaikaista varausta. Normaaleista varauskäytännöistä poiketen varauksia voi tehdä vuoron alkamiseen asti ja varauksen peruminen tulee tehdä viimeistään 60 minuuttia ennen vuoron alkamista. Ajanvaraus vahvistetaan liikuntatiskin kosketusnäytöllä. Kahdesta perumattomasta tai vahvistamattomasta varauksesta seuraa automaattinen kahden viikon varauskielto.

CampusSportin asiakaspalvelu siirtyy Educariumille ma 6.7. alkaen. Asiakaspalvelupiste on auki maanantaisin klo 15-17 ja torstaisin klo 8-10.

CS 29.6.2020

kulkuohje Educariumin kuntosalilleEducariumin väliaikaisesti käytössä oleva ovi