Educariumin kuntosalivaraukset

Educariumin kuntosalivaraukset ovat herättäneet kysymyksiä, joten tässä ohjeistus niiden suhteen.

– Varattu vuoro pitää aina vahvistaa kosketusnäytöllä. Pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan näytöltä tulee klikata ja vahvistaa varattu vuoro. Jos näyttöpäätteellä näkyy, että vuoro on täynnä, et voi mennä kuntosalille.

– Kuntosalivaraus pysyy voimassa varatun vuoron alkamiseen asti. Jos et tule paikalle siihen mennessä, vapautuu paikka muille käyttäjille. Kahdesta perumattomasta tai vahvistamattomasta varauksesta seuraa automaattinen kahden viikon varauskielto.

– Mikäli kukaan muu ei ole ottanut vapautunutta paikkaa, voit saapua myöhemminkin, sillä kuntosalivuoro näkyy näyttöpäätteellä vuoron päättymiseen asti. Huomioithan kuitenkin, että saat merkinnän perumattomasta varauksesta myös siinä tapauksessa, että saavut vuorolle myöhässä ja joku muu on mennyt vapautuneelle paikalle.

– Kuntosalivuoro tulee varata viimeistään tunti (1h) ennen vuoron alkamista. Mahdollinen peruutus tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään 3 tuntia ennen vuoron alkamista.

– On tärkeää, että kuntosalivuoroilta poistutaan niiden päättyessä, jotta 10 henkilön henkilömäärärajoitus ei ylity, kun seuraavan vuoron treenaajat saapuvat paikalle.

– Kulkuoikeudellisista syistä arkiaamujen ensimmäiset vuorot on muutettu alkavaksi virallisesti klo 7.40, mutta salille saa mennä sisälle jo klo 7.30, kuten aiemminkin.

Muiden liikuntavuorojen osalta varauskäytännöt ja vahvistamisajankohdat ovat pysyneet ennallaan eli varaus tulee vahvistaa 10 minuuttia ennen vuoron alkamista. Voit tutustua liikuntavuorojen varaamista koskeviin ohjeisiin ja samalla kaikkiin muihinkin käyttösääntöihin Käyttösäännöt-sivulla.

CS 8.9.2020