Ekskursio Trampolin Park Turkuun

Unohda hetkeksi kiireet ja tule pitämään hauskaa CampusSportin liikuntatuutoreiden kanssa Trampoliinipuistoon. Luvassa on hulvatonta tekemistä, jossa ei edes huomaa samalla kuntoilevansa. Trampoliinihyppely on mielettömän hauskaa ajanvietettä, mutta tiesitkö, että tämän lisäksi se kehittää huomattavasti koordinaatiokykyä, ponnistusvoimaa ja kestävyyttä? Lisäksi se on liikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Ekskursio järjestetään tiistaina 3.3.2020 klo 19-20 Trampolinparkissa (Kärsämäentie 8). Tapahtuma on avoin kaikille turkulaisille korkeakouluopiskelijoille ja henkilökunnalle, joten voit tulla mukaan hyppimään, vaikka et olisi CampusSportin jäsen. Hyppytunti maksaa opiskelijoille 7 € . Muista siis ottaa opiskelijakortti mukaan, jotta saat alennuksen. Kortittomille hinta on 14 €. Jokainen maksaa oman hyppytuntinsa paikan päällä ja maksuvälineinä käy kortti, käteinen sekä yleisimmät liikuntaedut. Paikan päällä on hyvä olla ajoissa, n. klo 18.40, jotta maksut ehditään hoitaa ennen hyppytuntia eikä hyppyaikaa kulu keneltäkään siihen. Vastaanottotyöntekijä kertoo ohjeet hyppimiseen juuri ennen tunnin alkua.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta hyppimisestä, ota mukaasi vain sisäliikuntavarusteet ja iloinen mieli. Puistossa hypitään sukat jalassa (liikuntatuutorit vinkkaavat, että jarrusukat sopivat tähän hyvin). Hyppysukkia voi myös ostaa omaksi paikanpäältä hintaan 3 €/pari.

Hyppytunnille mahtuu maksimissaan 45 henkilöä. Trampoliiniparkin säännöt on hyvä lukea ennen hyppytuntia: https://www.trampolinpark.fi/saannot.html. Hyppiminen tapahtuu omalla vastuulla.

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään 23.2. täällä: https://forms.gle/2BsSTS1rpoXKw1h68

MITÄ: Ekskursio Trampoliinipuistoon
MISSÄ: Trampolinpark Turku, Kärsämäentie 8
MILLOIN: Tiistaina 3.3. klo 19-20
MITÄ MAKSAA: Opiskelija 7 € (muut 14 €)

CS 6.2.2020