Haemme kurssisihteeriä

Turun neljä korkeakoulua Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Yrkeshögskolan Novia tarjoavat yhteisiä liikuntapalveluja CampusSport Turku – Åbo palvelukokonaisuuden alla. Tavoitteena on tarjota yhdenvertaiset korkeakoululiikunnan palvelut kaupungin kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tunnuslauseemme on älykästä liikuntaa – palvelut ovat edullisia, monipuolisia, laadukkaita ja lähellä. Organisaationa haluamme olla vastuullisia ja työntekijöillemme pyrimme luomaan työyhteisön, jossa halutaan pysyä pidempään.

Liikuntatoimintamme jatkuvasti kehittyessä haemme nelihenkisen hallintotiimimme vahvistukseksi kurssisihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pysyvätkö pallot sinulla hallussa, numerot näpeissä eivätkä tietotekniset järjestelmät saa sormea suuhun? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Kurssisihteerin työtehtäviin kuuluu:
– Tehden-toiminnanohjausjärjestelmän käyttö: mm. ajanvarausjärjestelmän hallinnointi, kurssi-ilmoittautumisten hoitaminen, verkkokauppatilausten käsittely, maksupalautukset
– Asiakaspalvelutehtävät sähköpostitse ja puhelimitse sekä satunnaisesti asiakaspalvelupisteellä
– Markkinoinnin ja viestinnän avustavat tehtävät
(mm. nettisivujen päivittäminen, some-kanavien ylläpito, käännöstehtävät)
– Liikuntapalveluiden esittely mm. uusille opiskelijoille sekä erilaisissa tapahtumissa

Lisäksi kurssisihteeri osallistuu liikuntapalveluiden kehittämiseen yhdessä muun hallintotiimin kanssa. Haettava tehtävä on uusi, joten tarkka tehtävänkuva muotoutuu organisaation tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen perusteella. Tehtävän painotus on kuitenkin suorittavan tason toimistotehtävissä.

Edellytämme hakijalta:
– Soveltuvia opintoja ja/tai työkokemusta
– Oma-aloitteisuutta, huolellista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin taitoa
– Valmiutta omaksua uusia tietoteknisiä järjestelmiä
– Kykyä tuottaa kiinnostavaa viestintää kohderyhmälle ominaisissa kanavissa
– Innostusta liikuntaa kohtaan

Työtehtävä sijoittuu Turun yliopiston Hyvinvointipalvelut-yksikköön. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasokehikon tason 5 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 1 957,82 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on vähintään 6 % ja enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Palkka on noin 2 153,60 – 2 290,65 euroa kuukaudessa. Lisäksi työntekijä saa käyttöoikeuden CampusSportin liikuntapalveluihin.

Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Haku tehtävään päättyy 4.2.2019. Lähetä kirjallinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Turun yliopiston eRekry-järjestelmän kautta: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin/avoimet-tehtavat (tehtävä-ID 6805). Laitamme hakemuksissa painoarvoa motivaatiokirjeelle, koska työtehtävä voi soveltua monenlaisesta koulutustaustasta tulevalle henkilölle – sinun tehtäväsi on vakuuttaa meidät siitä, että olet tiimimme puuttuva palanen.

Lisätiedot: hyvinvointipalveluiden johtaja Tom Riski, tom.riski@utu.fi , p. 040 1711306 ja liikuntasuunnittelija Maija Rihko, maija.rihko@campussport.fi, p. 050 598 5710.