Haemme projektityöntekijää geokätköprojektiin

Turun neljä korkeakoulua Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Yrkeshögskolan Novia tarjoavat yhteisiä liikuntapalveluja CampusSport Turku – Åbo palvelukokonaisuuden alla. Tavoitteena on tarjota yhdenvertaiset korkeakoululiikunnan palvelut kaupungin kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tunnuslauseemme on älykästä liikuntaa – palvelut ovat edullisia, monipuolisia, laadukkaita ja lähellä.

CampusSport sekä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO ja Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY hakevat määräaikaista projektityöntekijää geokätköprojektiinsa.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa. Hakuaika päättyy ke 7.4.2021.

Projektityöntekijän tehtävänä on vastata geokätköprojektin toteutuksesta yhdessä CampusSportin, TUOn ja TYYn kanssa. Projektityöntekijän vastuulle kuuluu suunnittelu, budjetointi, toteutus ja raportointi. Geokätköprojektin ideana on luoda Turun alueelle useita eri geokätköjä, joista muodostuu erilaisia reitistöjä erilaisin teemoin. Tavoitteena on saada houkuttelevien kätköjen sekä hyvien palkintojen avulla turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat sekä henkilökunta aktivoitumaan ja lähtemään ulos kodeistaan etsimään kätköjä. Projekti toteutetaan Opiskelijakaupunki Turku -rahoituksen turvin.

Edellytämme hakijalta:
– Oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä osaamista itsenäiseen työskentelyyn
– Yhteistyökykyä sekä taitoa verkostoitua alan muiden toimijoiden kanssa
– Innostusta liikuntaa ja terveellistä elämäntapaa kohtaan
– Hyvää suomen, englannin ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Katsomme eduksi:
– Aiemman kokemuksen geokätköilystä
– Turun ja lähialueiden tuntemisen
– Turun korkeakoulukentän tuntemisen

Tehtävän palkkaus on 13,87 e – 15,30 e/tunti tehtävään valittavan ansioista ja työkokemuksesta riippuen.

Työaika on noin 20 tuntia / viikko, mutta työmäärä voi vaihdella viikoittain. Työsuhde on määräaikainen ja se kestää noin kolme kuukautta. Projektityöntekijän kokonaistyötuntimäärä työsuhteen aikana on 240 tuntia.

Hae paikkaa: https://bit.ly/2P1wcXo

Lisätietoja antaa:
Petri Kuokkanen, petri.kuokkanen@campussport.fi, 040-1878564

CS 25.3.2021