Haemme projekti-työntekijää

Olemme kehittämässä liikuntatuutoreiden vetämää maksutonta ja kaikille korkeakouluopiskelijoille avointa viikoittaista liikuntavuoroa. Vuorolle voi osallistua säännöllisesti tai satunnaisesti, kaikki ovat aina tervetulleita. Vuoroa vetävät tuutorit ovat itsekin opiskelijoita, mikä madaltaa kynnystä osallistua vuorolle. Vuorolla liikutaan höntsäilyperiaatteella, eli tärkeintä on, että on kivaa. Ei suoriteta, vaan nautitaan hauskasta tekemisestä ja yhdessäolosta. Samalla osallistujat liikkuvat huomaamattaan. Vuorolla voidaan tuutoreiden johdolla kokeilla palloilulajeja, pelata hippaa, tehdä ryhmäytymisharjoituksia, tanssia – mitä tahansa, mikä kiinnostaa ja innostaa osallistujia. Pohjatietoa tai liikuntakokemusta ei tarvitse olla. Tavoitteena on saavuttaa opiskelijat, jotka eivät harrasta liikuntaa tai eivät koe CampusSportin palveluita omikseen. Kohderyhmänä on myös ne opiskelijat, jotka kaipaavat yhteisöä ja porukassa tekemistä.

Etsimme projektityöntekijää, joka vastaa liikuntavuoron toimintamallin kehittämisestä ja tukee liikuntatuutoreita uuden tehtävän parissa. Valittu henkilö osallistuu vuorolle syksyn 2020 ajan ja auttaa tuutoreita kehittymään vuoron vetämisessä. Projektin päätteeksi projektityöntekijä raportoi vuoron toiminnasta ja kokoaa ohjeita jatkoa varten. Vuonna 2021 vuoro siirtyy yksinomaan tuutoreiden vastuulle.

Tehtävään valittavan henkilön kanssa ei solmita työsopimusta, vaan hän laskuttaa projektista CampusSportilta 3000 euroa (sis. alv.). Projekti toteutetaan 1.8.-31.12.2020.

Projekti koostuu seuraavista tehtävistä:
Höntsäilyvuoro-toimintamallin kehittäminen yhdessä CampusSportin hallintotiimin kanssa
Tuutoreiden koulutuksen suunnittelu ja toteutus
Vuoron markkinoinnin suunnittelu yhdessä hallintotiimin kanssa
Vuorolle osallistuminen keskiviikkoisin klo 18-19 ja palautteen anto tuutoreille vuoron yhteydessä
Yhteydenpito tuutoreihin sähköpostitse
Raportointi ja ohjeistuksen teko

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:
Kokemusta projektien itsenäisestä toteuttamisesta.
Kokemusta ryhmänohjauksesta ja kouluttamisesta.
Valmiutta käyttää englantia ohjauskielenä sekä kohtalaista ruotsin osaamista.
Liikunta-alan harrastuneisuutta, mutta alan koulutus ei ole välttämätön.
Pedagogiset opinnot katsotaan eduksi.

Haku päättyy 15.6. Hakijoita haastatellaan mahdollisesti jo hakuaikana. Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen outi.lindstrom@campussport.fi. Lisätiedot: Outi Lindström 046 923 4332, tai sähköpostitse.

Projekti toteutetaan Study In Turku –yhteistyön tuella.

CS 1.6.2020