Ilmaiset kokeiluviikot 6.9.-19.9.2021

CampusSportin liikunta-aikataulun mukaiset tunnit alkavat ma 6.9. Kahden ensimmäisen toimintaviikon ajan (6.9.-19.9.2021) liikuntavuoroille on avoimet ovet eli voit tulla tutustumaan palveluihimme maksutta. Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana tunneille ei ole käytössä ennakkovarauksia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Tarvittavat välineet löytyvät liikuntatiloista. Et tarvitse mukaasi muuta kuin liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat jalkineet, vesipullon ja hikipyyhkeen. Korona-aikana suosittelemme kuitenkin oman maton käyttämistä. Jos käytät CampusSportin mattoa, sinun on tuotava mukanasi tunnille koko maton peittävä iso pyyhe.

Myös kaikille CampusSportin kuntosaleille on mahdollista päästä tutustumaan ennen liikuntamaksun maksamista. Tutustumismahdollisuus on tarjolla molemmilla avointen ovien viikoilla maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 17-19. Liikuntamaksun jo maksaneiden kannattaa ajoittaa oma treeninsä johonkin toiseen ajankohtaan ruuhkien välttämiseksi, sillä kuntosaleilla voi toistaiseksi olla samanaikaisesti korkeintaan 8 henkilöä.

Emme valitettavasti osaa vielä sanoa milloin Aurumin kuntosali aukeaa ja onko sali käytössä ilmaisten tutustumisviikkojen aikana. Tulemme joka tapauksessa järjestämään myös Aurumin kuntosalilla ilmaisia tutustumismahdollisuuksia. Tiedotamme niiden ajankohdista samassa yhteydessä, kun kerromme Aurumin avautumisesta.

Koronavirustilanteesta johtuen liikuntatiloissa on käytössä erityisjärjestelyjä mahdollisimman turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Käythän lukemassa ohjeistukset ennen kuin tulet liikuntatiloihin: https://www.campussport.fi/fi/liikuntatilojen-erityisjarjestelyt-syyskaudella-2021/

Tervetuloa tutustumaan tarjontaan!

CS 1.9.2021