Ilmaiset kokeiluviikot 7.9.-20.9.2020

CampusSportin liikunta-aikataulun mukaiset tunnit alkavat ma 7.9. Kahden ensimmäisen toimintaviikon ajan (7.9.-20.9.2020) liikuntavuoroille on avoimet ovet eli voit tulla tutustumaan palveluihimme maksutta. Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana tunneille ei ole käytössä ennakkovarauksia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Liikunta-aikataulun löydät täältä: https://www.campussport.fi/fi/liikuntatarjonta/liikunta-aikataulu/

Myös kaikille CampusSportin kuntosaleille on mahdollista päästä tutustumaan ennen liikuntamaksun maksamista. Tutustumismahdollisuus on tarjolla molemmilla avointen ovien viikoilla (7.9.-20.9.) maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 17-19. Liikuntamaksun jo maksaneiden kannattaa ajoittaa oma treeninsä johonkin toiseen ajankohtaan ruuhkien välttämiseksi, sillä kuntosaleilla voi toistaiseksi olla samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä.

Koronavirustilanteesta johtuen liikuntatiloissa on käytössä erityisjärjestelyjä mahdollisimman turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Käythän lukemassa ohjeistukset ennen kuin tulet liikuntatiloihin.

Tervetuloa tutustumaan!

CS 1.9.2020