Käyttökielto kuntosalin henkilömäärä-rajoituksen ylittämisestä

Kuntosalien henkilömäärärajoitusta (max 10 henkilöä samanaikaisesti) on noudatettu pääosin hyvin, mutta sääntöä on alettu viime aikoina rikkoa, mikä on ristiriidassa pahenevan koronavirustilanteen kanssa. Tästä johtuen joudumme asettamaan sääntöjä rikkovat asiakkaat palveluiden käyttökieltoon. Uusi käytäntö astuu voimaan ma 19.10.

Mikäli kuntosalin henkilömäärärajoitusta rikotaan, voidaan sääntöjä rikkoneelle asiakkaalle asettaa kaksi viikkoa kestävä CampusSportin palveluiden käyttökielto. Jos sama asiakas jää uudestaan kiinni henkilömäärärajoituksen ylittämisestä, liikuntakäyttöoikeus peruutetaan ja CampusSportin liikuntapalveluihin tulee kolmen kuukauden osto- ja käyttökielto, jonka päätyttyä asiakas saa palveluiden käyttöoikeuden takaisin maksamalla uudestaan palveluista hinnaston mukaisesti.

Muistathan, että jokaisen kuntosalikävijän tulee näyttää tagia ovella olevaan lukijaan siitä huolimatta, vaikka menisit sisään samalla ovenavauksella toisen henkilön kanssa. Vain näin toimimalla pystyt osoittamaan milloin olet tullut sisälle salille.

Lisäksi haluaisimme muistuttaa siitä, että voimme yhdessä sääntöjä noudattamalla ja fiksusti käyttäytymällä vaikuttaa siihen, että liikuntapalvelut saadaan pidettyä auki. Henkilömäärärajoitukset ja muut erityisjärjestelyt on määritelty yksinomaan turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Valvoessaan käyttösääntöjen toteutumista työntekijämme toimivat saamiensa ohjeiden mukaan, joten annathan heille työrauhan.

CS 12.10.2020