Kesäkauden infopaketti

Viimeisiä päiviä viedään CampusSportin kevätkauden osalta! Kevätkauden viimeiset ohjatut tunnit ja palloiluvuorot pidetään su 28.4. Kuntosalit ovat käytössä normaalisti 30.4. asti. Vapunpäivänä 1.5. kaikki kuntosalit ovat kiinni. Kiitos kaikille kuluneesta keväästä! Mikäli haluat jatkaa liikuntapalveluiden käyttöä kesäkaudella (2.5.-1.9.), tulee sinun maksaa erillinen kesämaksu.

Kesäkauden osalta huomioitavaa:

– Kesän liikunta-aikataulu on voimassa 2.5.-16.6.2019. Aikataulun löydät nettisivuiltamme valitsemalla kalenterin liikuntapaikaksi/välilehdeksi KESÄ 2019.
– Kuntosaleista Asa, Roddis, Formis ja Educarium ovat auki koko kesän. Ruiskadun kuntosali on kiinni 1.6.-1.9. välisen ajan.
– Kesäkauden hinta on 33 euroa ja käyttöoikeuden lunastaminen on mahdollista CampusSportin verkkokaupassa.
– Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita aiemmin, kesän käyttöoikeus aktivoituu automaattisesti tagille/opiskelijakortille, johon on aiemmin aktivoitu CampusSportin käyttöoikeudet.
– Mikäli et ole käyttänyt CampusSportin palveluita aiemmin, tulee sinun käydä aktivoimassa kulkuavain Educariumin tai Sport Sirkan asiakaspalvelupisteellä, kun tiloissa on ohjattuja tunteja. Heinä- ja elokuun asiakaspalveluajoista tiedotamme erikseen myöhemmin.
– Ajanvarausjärjestelmä on käytössä ohjattujen tuntien ja palloiluvuorojen osalta samalla systeemillä, kuin muulloinkin kuluneena lukuvuonna eli 70% paikoista on varattavissa etukäteen ja 30% paikoista jaetaan saapumisjärjestyksessä. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa. Kevätkauden perumattomista varauksista aiheutuneet merkinnät nollataan kevätkauden päätyttyä. Ajanvaraukset eivät ole käytössä seuraaville vuoroille: Outdoor Workout ja beach volley.