Kevätkausi on käynnistynyt

CampusSportin kevätkausi on käynnistynyt virallisesti tänään – tässä tietopaketti alkavalle kaudelle!

Kevään liikuntamaksu on ostettavissa nettisivujemme verkkokaupasta osoitteessa www.campussport.fi. Liikuntatageja voi aktivoida tällä viikolla Educariumin asiakaspalvelupisteellä (Assistentinkatu 5) torstaina ja perjantaina klo 15-18 välisenä aikana. 7.1. alkaen asiakaspalvelupisteet ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti, aina 30 min ennen päivän ensimmäisen ohjatun tunnin alkua. Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita aikaisemmin, aktivoituu uusi kausi automaattisesti käyttämällesi tagille/kortille.

Kuntosalit ovat 2.1. alkaen auki normaalisti, lukuun ottamatta ASA-salia, joka on suljettu pe 3.1. klo 6-11 suursiivouksen takia. Järjestämme ensi viikolla muutaman mahdollisuuden tulla tutustumaan kuntosaleihin maksutta. Tiedotamme tarkemmista ajankohdista lähipäivinä.

Ohjatut tunnit ja liikuntavuorot alkavat tiistaina 7.1. Liikuntavuorot tulevat varattavaksi 7 vrk etukäteen. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa. Kuten syksylläkin, 70% paikoista on varattavissa etukäteen ja loput 30% jaetaan saapumisjärjestyksessä. Kahdesta perumattomasta tai vahvistamattomasta varauksesta seuraa automaattinen kahden viikon varauskielto. Syyskauden perumattomat varaukset on nollattu vuodenvaihteessa. Ohjatuille tunneille ja liikuntavuoroille ei ole kevätkaudella ilmaista tutustumismahdollisuutta.

Erillismaksulliset kurssit käynnistyvät 27.1. alkavalla viikolla. Kurssitiedot löytyvät liikunta-aikataulun kurssit-välilehdeltä. Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssituote CampusSportin verkkokaupassa. Kurssituotteet tulevat myyntiin pe 10.1. klo 14.

Hyvää alkanutta vuotta ja tervetuloa liikkumaan!

CS 2.1.2020