Kevätlukukausi käynnistyy

CampusSportin kevätkausi 2019 on käynnistynyt virallisesti tänään – tässä tietopaketti alkavalle kaudelle!

Kevään liikuntamaksu on ostettavissa nettisivujemme verkkokaupasta. Liikuntatageja voi aktivoida tällä viikolla Educariumin asiakaspalvelupisteellä ke-pe klo 15-18 välisenä aikana. Ensi viikosta alkaen asiakaspalvelupisteet ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti, aina 30 min ennen päivän ensimmäisen ohjatun tunnin alkua. Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita aikaisemmin, aktivoituu uusi kausi automaattisesti käyttämällesi tagille/kortille.

Kaikki kuntosalit ovat 2.1. alkaen auki normaalisti (paitsi suursiivousten aikana, joista tarkemmat tiedot erillisessä uutisessa). Järjestämme ensi viikolla muutaman mahdollisuuden tulla tutustumaan kuntosaleihin maksutta. Tiedotamme tarkemmista ajankohdista lähipäivinä.

Ohjatut tunnit ja liikuntavuorot alkavat maanantaina 7.1. Liikuntavuorot tulevat varattavaksi 7 vrk etukäteen. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa. Kuten syksylläkin, 70% paikoista on varattavissa etukäteen ja loput 30% jaetaan saapumisjärjestyksessä. Kahdesta perumattomasta tai vahvistamattomasta varauksesta seuraa automaattinen kahden viikon varauskielto. Syyskauden perumattomat varaukset on nollattu vuodenvaihteessa. Ohjatuille tunneille ja liikuntavuoroille ei ole kevätkaudella ilmaista tutustumismahdollisuutta.

Erillismaksulliset kurssit käynnistyvät 28.1. alkavalla viikolla. Kurssitiedot löytyvät liikunta-aikataulun kurssit-välilehdeltä. Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssituote CampusSportin verkkokaupassa. Kurssituotteet tulevat myyntiin to 10.1. klo 14.

Tervetuloa liikkumaan ja hyvää alkanutta vuotta kaikille!