Kilpailut, kurssit ja vakiovuorot

Tarkennusta viime viikolla antamaamme tiedotteeseen koskien palveluiden keskeytystä! Palveluiden sulkeminen koskee kaikkea sisätiloissa tapahtuvaa toimintaa eli kuntosaleja, ryhmäliikuntatunteja, palloiluvuoroja, kursseja, kilpailuita, vakiovuoroja ja tapahtumia. Alla tarkemmat tiedot niiden palveluiden osalta, joista emme tiedottaneet erikseen viime viikolla.

Kilpailut: Tammikuulle suunnitellut kilpailut (sulkapallo, dodgeball ja jääkiekko) pyritään järjestämään myöhemmin kevätkauden aikana. Ilmoittautuminen tammikuulle suunniteltuihin lajeihin on auki. Normaalikäytännöstä poiketen ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan sen saa perua, jos myöhemmin ilmoitettava kilpailuajankohta ei sovi.

Erillismaksulliset kurssit: Helmikuussa on tarkoitus käynnistää erillismaksullisia kursseja, mikäli koronatilanne sen mahdollistaa. Syksyn 2020 keskeytetyistä kursseista tiedotamme kurssien osallistujia myöhemmin, mutta lähtökohtaisesti väliin jääneet kurssikerrat pyritään järjestämään kevään aikana.

Vakiovuorot: Sovitut vakiovuorot käynnistyvät, kun tiloja voidaan taas käyttää. Aloituspäivämäärä ilmoitetaan erikseen vuoron yhteyshenkilölle, kun se on tiedossa. Kevätkauden lyhentyminen huomioidaan vakiovuorokauden hinnassa.

CS 14.1.2021