Kuntosalit suljetaan ja sulkapallovuorot keskeytetään 19.3. alkaen

CampusSportin kuntosalit suljetaan ja sulkapallovuorot keskeytetään 19.3.2021 alkaen toistaiseksi. Syynä tähän on turkulaisten korkeakouluopiskelijoiden keskuudesta paljastunut koronarypäs.

Yksilöpalvelut (hieronta, ravintoneuvonta, personal trainer -palvelut) ovat edelleen käytettävissä, mutta on huomioitava, että PT-tapaamisia voidaan pitää ainoastaan ulkotiloissa. Online-tunnit jatkuvat normaalisti.

Käyttöehtojemme mukaisesti liikuntamaksuista ei tehdä rahapalautuksia. Ajallisista hyvityksistä päätetään erikseen, kun sulkujakson kokonaiskesto on tiedossa.

Turun kaupunki on tiedottanut, että Educariumin kuntosalilla on ollut 11.3.2021 koronapositiivinen henkilö. Tartuntatautiviranomainen ei ole ollut meihin yhteydessä, joten emme toistaiseksi tiedä mihin kellonaikaan altistustilanne on tapahtunut. Kaikkia 11.3. Educariumin kuntosalilla käyneitä suositellaan toistaiseksi jäämään omaehtoiseen karanteeniin ja hakeutumaan tarvittaessa koronatestiin. Lähetämme Turun kaupungin tiedotteen sähköpostitse kaikille 11.3. Educariumin kuntosalilla olleille. Toivomme tartuntatautiviranomaisen olevan meihin mahdollisimman pian yhteydessä, jotta saamme selville tarkan altistumisajan ja voimme auttaa viranomaisia asianomaisille tiedottamisessa.

Turun kaupungin tiedote korkeakouluopiskelijoiden koronatartunnoista: https://www.turku.fi/uutinen/2021-03-18_kansainvalisilla-korkeakouluopiskelijoilla-yli-70-koronatartuntaa-turussa

CS 18.3.2021