Lainaamme välineitä liikuntamaksun maksaneille 19.4.-20.4.

Lainaamme lukuvuoden 2020-2021 ja kevään 2021 liikuntamaksun maksaneille liikuntavälineitä maanantaina 19.4. ja tiistaina 20.4. Välineet tulevat varattaviksi ajanvarausjärjestelmässämme torstaina 15.4. klo 10. Tämä palvelu on suunnattu vain liikuntamaksun maksaneille jäsenillemme eli esimerkiksi online-passin ostajat eivät ole oikeutettuja lainaamaan välineitä.

Lainattavat välineet:
kahvakuulia 6-24 kg
22 kpl pumppitankosettejä (sis. tanko, lukot, 2x5kg, 2×2,5kg, 2x1kg levypainot)
8 kpl steppilauta + pumppitankosettejä (sis. tanko, lukot, 2x5kg, 2×2,5kg, 2x1kg levypainot)

Välineet lainataan ajanvarausjärjestelmässämme:
1. Valitse nettisivuilta ”Varaa tunti”
2. Valitse kalenterista viikko 16
3. Valitse toimipisteeksi ”Iskeri”
4. Valitse tyypiksi ”Liikuntavuoro”

Nyt näet kaikki lainattavissa olevat välineet noutoaikoineen. Voit lainata yhden tuotteen tai tuotepaketin, eli voit tehdä yhden varauksen. Lisäksi voit jonottaa yhtä tuotetta tai tuotepakettia. Välineiden noutoaika on tekemäsi varauksen mukainen aika (30 minuuttia). Välineet on noudettava tämän puolen tunnin sisällä, eikä noutoaikaa voi muuttaa. Mikäli haluamasi tuotteen noutoaika ei sovi, et valitettavasti voi lainata kyseistä tuotetta. Noudettavissa ovat ainoastaan varauksen mukaiset välineet, eikä niitä voi vaihtaa muihin. Huomioi, että varauksesta ei voi myöskään jättää välineitä pois, vaan kaikki välineet on otettava mukaan. Varmista varausta tehdessäsi, että tuote on oikea. Varauksentekomahdollisuus päättyy tuntia ennen noutoaikaa. Mikäli joudut perumaan varauksen, sinun on tehtävä se ajanvarausjärjestelmässä viimeistään kolme tuntia ennen noutoaikaa.

Välineet noudetaan Iskerin liikuntasalista (Rehtorinpellonkatu 4). Et tarvitse kulkutägiä päästäksesi tilaan. Henkilökuntamme vahvistaa varauksen ja luovuttaa välineet, sinun ei tarvitse vahvistaa varausta itsepalvelupäätteellä. Välineet luovutetaan henkilöllisyystodistusta vastaan. Välineitä noudettaessa on käytettävä maskia. Huolehdithan myös käsihygieniasta ja kahden metrin turvaväleistä.

Lainavälineet palautetaan Iskeriin 17.5. tai 18.5. virka-aikana. Palautusta ei voi tehdä muina ajankohtina, joten mikäli palautuspäivät eivät sovi sinulle, et voi lainata välineitä. Mikäli et palauta välineitä annettuna palautuspäivänä, peritään välineistä myöhästymismaksua 50 euroa / alkava viikko.

Palauttamattomasta välinelainasta peritään 200 euron maksu. Mikäli lainattu väline menee korjauskelvottomaan kuntoon lainajakson aikana, peritään siitä ostohintaa vastaava hinta.

Peruspalveluumme kuuluva välinelainaus on myös käynnissä. Lisätiedot ja näiden välineiden lainausohjeet löytyvät nettisivuiltamme Muut palvelut -sivulta.

CS 13.4.2021