Liikkeelle-kurssi liikunnan aloittajille

Haluaisitko aloittaa liikkumisen? Tutustua uusiin ihmisiin? Saada virtaa arkeen? Osallistu Liikkeelle-kurssiin!

Nyt on loistava tilaisuus aloittaa säännöllinen liikkuminen.  Kahdeksan viikon Liikkeelle! -kurssikokonaisuus on tarkoitettu liikuntakärpäsen puremaa odotteleville ja liikuntaa aloitteleville. Ryhmässä keskitytään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen liikunnan avulla. Kurssin aikana liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona sekä pohditaan ravitsemus- ja stressinhallinta-asioita. Saat myös itse vaikuttaa lajeihin ja aiheisiin.

Ryhmään hakevalta toivotaan todellista intoa löytää liikunnallinen puolensa ja samalla hiukan kohentaa kuntoaan. Haluamme mukaan sinut, joka syystä tai toisesta et harrasta liikuntaa aktiivisesti, mutta haluat tehdä muutoksen. Hakijan täytyy olla valmis sitoutumaan 9.10. – 1.12.2017 välisenä aikana ryhmätapaamisiin maanantaisin klo 16–18, torstaisin klo 19–20 tai perjantaisin klo 16–17 (vähintään kahteen näistä). Paikkana ovat CampusSportin liikuntatilat. HUOM! Kurssi on suunnattu ainoastaan opiskelijoille.

Kurssin hinta on 20 € ja se maksetaan CampusSportin verkkokaupassa (www.campussport.fi -> tule käyttäjäksi). Ilmoittaudu nopeasti ja varmista paikkasi! Kurssin ohjaajana toimii Personal Trainer Essi Silvonen. Lisätietoja kurssista: essi@yesyoucan.fi

Kurssi toteutetaan Active Campus Europe -hankkeen tuella ja saman sisältöisenä 16 eurooppalaisessa korkeakoulussa.