Liikuntatilojen henkilömäärä-rajoituksiin muutoksia

CampusSportin liikuntatilojen henkilömäärärajoituksiin tehdään muutoksia 18.10.2021 alkaen. Kuntosaleista Formiksen, Roddiksen ja Ruiskadun henkilömäärärajoitus poistuu. Educariumin ja Aurumin kuntosalien osalta ajanvaraukset ja henkilömäärärajoitukset pysyvät edelleen käytössä. Educariumin kuntosalilla voi treenata jatkossa samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä ja Aurumin kuntosalilla 25 henkilöä.

Teemme samalla muutoksen kuntosalien varauskäytäntöihin. Mikäli Educariumin ja Aurumin kuntosalivuoroja ei ole varattu etukäteen täyteen, on vapaaksi jääneet paikat mahdollista lunastaa vielä vuoron alkamisen jälkeen liikuntatilan kosketusnäytöllä. Huom! Varatulle kuntosalivuorolle voi mennä myös myöhemmin kuin vuoron virallisena alkamisaikana ja varaus pysyy voimassa varatun ajan päättymiseen asti. Näin ollen mahdolliset vapaat paikat näkee ainoastaan kosketusnäytöltä, ei siis kuntosalitilan henkilömäärän laskemalla. Huomioithan lisäksi, että pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan kuntosalivuoro tulee valita ja vahvistaa kosketusnäytöllä.

Ohjattujen tuntien osalta Educariumin voimistelusalin osallistujamaksimi nostetaan 20 henkilöön ja Sport Sirkan sisäpyöräilytuntien osallistujamaksimi 25 henkilöön. Muiden ohjattujen tuntien ja palloiluvuorojen osallistujamääriin ei tehdä muutoksia. Poistamme velvoitteen käyttää pyyhettä lainamaton päällä. Suosittelemme kuitenkin edelleen ensisijaisesti oman maton / alustan käyttämistä.

CS 13.10.2021