Liikuntatuutoreiden Ihmeellinen Turku -kävelykierros 24.11.

Marraskuun kylmyys on jo saapunut länsirannikollekin, mutta ei hätää, sillä CampusSportin liikuntatuutorit tarjoavat mainion tilaisuuden saada liikettä ja lämpöä ja tutustua samalla Turun ihmeellisyyksiin kävelykierroksen merkeissä! Kierros perustuu Turun kaupungin kulttuurikuntoilureittiin ”Ihmeellinen Turku – sattumia ja saloja”. Kävelylenkin aikana meille selviää esimerkiksi mitä outoa on tapahtunut Aurajoella ja Kupittaanpuistossa.

Kierros järjestetään ti 24.11. klo 17 alkaen, ja tapaamispaikkana toimii Tuomiokirkon edusta. Liikuntatuutorit tunnistat CampusSport-kyltistä. Reitti kiertää Samppalinnan maauimalan ja Kupittaanpuiston ja päättyy Ylioppilaskylään tai tarvittaessa takaisin Tuomiokirkolle. Reitin pituus on noin viisi kilometriä ja kierroksen arvioitu kesto noin 1,5 tuntia. Kierroksesta on mahdollista tehdä myös lyhyempi versio. Tapahtuma on ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla mukaan, vaikka et olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua.

Ensimmäisinä paikalle saapuville osallistujille jaetaan CampusSport-heijastimet, jotta lenkistä voidaan nauttia turvallisin mielin pimenevässä illassa. Ota kaveri mukaan tai saavu paikalle yksin. Kierroksella huomioidaan vallitseva koronatilanne ja huolehditaan turvaväleistä. Kovan sateen sattuessa tapahtuma perutaan.

Tervetuloa mukaan!

CS 10.11.2020