Lisäohjeita ilmaisille kokeiluviikoille

Pitkän tauon jälkeen tänään on vihdoin se päivä, kun ohjatut tunnit ja palloiluvuorot alkavat liikuntatiloissa! Kahden ensimmäisen toimintaviikon ajan (6.9.-19.9.2021) liikuntavuoroille on avoimet ovet eli voit tulla tutustumaan palveluihimme maksutta. Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana tunneille ei ole käytössä ennakkovarauksia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Tässä vielä tarkennuksia siihen, miten homma toimii. Aiempi uutinen ilmaisista kokeiluviikoista löytyy täältä.

– Saapuessasi liikuntatiloihin ilmoita CampusSportin liikuntatilavalvojalle mille tunnille olet tulossa. Liikuntatilavalvoja pitää kirjaa osallistujamäärästä ja ilmoittaa, mikäli tunti on jo täynnä.

Liikuntavuorojen maksimiosallistujamäärät:
Educariumin ison salin ryhmäliikuntatunnit: 48 hlöä
Educariumin voimistelusalin ryhmäliikuntatunnit: 15 hlöä
Educariumin palloiluvuorot: 18-25 hlöä
Sport Sirkan ryhmäliikuntatunnit: 20 hlöä
Iskerin ryhmäliikuntatunnit 20-32 hlöä
Iskerin palloiluvuorot: 16-18 hlöä
Ulkoliikunta: ryhmäliikuntatunnit 30 hlöä, padel 6 hlöä
Caribian vesijumpat: 27 hlöä
Sulkapallovuorot: sulkapallon alkeet 12 hlöä, muut sulkapallovuorot 6-12 hlöä (3 kenttää, 2-4 pelaajaa per kenttä)

– Kokeiluviikkojen aikana paikkoja vuoroille aletaan jakaa tuntia ennen kyseisen vuoron alkua. Ethän tule jonottamaan paikkaa aikaisemmin. Päivän ensimmäisille vuoroille paikkoja aletaan jakaa 30 minuuttia ennen kyseisen vuoron alkamista. Aiempien vuosien perusteella kokeiluviikkojen tunnit eivät ole pääsääntöisesti tulleet täyteen, joten 20-30 minuuttia ennen saapuminen pitäisi riittää hyvin.

– Liikuntatiloihin tulee saapua viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta ehdit siirtyä liikuntasaliin ja hakea tarvittavat välineet ajoissa. Liikuntasalin ovi suljetaan tunnin alkaessa eikä sen jälkeen pääse enää sisään.

– Mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa, käy katsomassa Tilaesittelyt-sivulta ohjeet tiloihin kulkemisesta sekä kuvat sisäänkäynneistä.

– Myös kaikille CampusSportin kuntosaleille on mahdollista päästä tutustumaan ennen liikuntamaksun maksamista. Tutustumismahdollisuus on tarjolla Educariumin, Formiksen, Roddiksen ja Ruiskadun kuntosaleilla molemmilla avointen ovien viikoilla maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 17-19. Kuntosaleilla on näinä ajankohtina paikalla liikuntatuutori, jolta voi kysellä tarkemmin kuntosaleista. Huomioithan, että kuntosaleilla voi toistaiseksi treenata samanaikaisesti korkeintaan 8 henkilöä, joten toivomme, että treenin kestossa otetaan huomioon se, että mahdollisimman moni ehtisi käydä tutustumassa kuntosaleihin kokeiluaikoina.

– HUOM! Mahdollisista tuntimuutoksista tiedotetaan nettisivuillamme ja some-kanavissa. Ma 6.9. klo 19 kuntonyrkkeilytunnin tilalla Sport Sirkassa pidetään poikkeuksellisesti Circuit-tunti.

CS 6.9.2021