Loppukauden online-passi myyntiin ma 29.3.

Maanantaina 29.3. klo 10 tulee myyntiin online-passi, joka on voimassa loppukauden ajan (29.3.-29.4.2021). Passilla saa käyttöoikeuden CampusSportin suljetussa Facebook-ryhmässä streamattaviin online-tunteihin. Online-tunteja järjestetään 29.4.2021 asti. Tunnit ohjataan lähtökohtaisesti livenä, mutta osa tunneista on katsottavissa tallenteina. Loppukauden passin ostaneet sekä lukuvuoden 2020-2021 tai kevään 2021 liikuntamaksun maksaneet saavat hyödyntää tallennettuja tunteja 30.6. asti. Online-passi oikeuttaa ainoastaan online-tuntien katsomiseen mainittuna ajanjaksona ja sillä ei voi hyödyntää CampusSportin jäsenetuja. Online-tuntien aikataulu löytyy CampusSportin nettisivujen liikuntakalenterista valitsemalla paikaksi ”online-aikataulu”.

Online-passin hinta on opiskelijoille 20 euroa ja henkilökunnan jäsenille ja jatko-opiskelijoille 25 euroa. Ainoastaan turkulaisten korkeakoulujen läsnäolevaksi ilmoittautuneet opiskelijat ja henkilökunta voivat ostaa passin. Online-passin voit lunastaa verkkokaupastamme.

Online-tunnit striimataan suljettuun Facebook-ryhmään, johon liittyäksesi sinun tulee toimia seuraavasti:
1. Lähetä liittymispyyntö Facebookista löytyvään ”CampusSport online classes” -ryhmään (suora linkki: https://www.facebook.com/groups/2849599928618483)
2. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@campussport.fi otsikolla ”Facebook-ryhmä” ja kerro viestissä seuraavat asiat:
– koko nimesi
– korkeakoulun sähköpostiosoitteesi
– Facebook-tili, jolla lähetit liittymispyynnön

Lisäämme käyttöoikeuden Facebook-ryhmään, kun online-passiostosi on tarkistettu maksujärjestelmästämme. Aiemman online-passin (voimassa 15.3.-28.3.2021) ostaneet poistetaan ryhmästä tiistaina 30.3., mikäli he eivät ole maksaneet uutta passia. Uuden passin voi toki maksaa myöhemminkin, mutta siinä tapauksessa yllä mainitut liittymistoimenpiteet täytyy tehdä uudelleen.

Online-passin ohella myymme edelleen myös koko kevään kattavaa liikuntamaksua (48/61 euroa), joka oikeuttaa tällä hetkellä online-tunteihin ja liikuntatilojen auetessa kaikkien palveluiden käyttämiseen. Kaikki CampusSportin sisätiloissa tapahtuva toiminta on toistaiseksi keskeytetty.

CS 26.3.2021