Maksuton curlingkokeilu

Suomen Curlingliitto ja turkulainen Copper Hill Curling Club tarjoavat kaikille opiskelijoille maksuttoman curlingkokeilun! Curlingkokeilut järjestetään ti 9.11. klo 17-19 (ohjaus suomeksi) ja ti 16.11. klo 17-19 (ohjaus englanniksi). Osallistuminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista eikä osallistujilla tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta curlingista.

Varusteiksi tarvitaan joustavat vaatteet ja sisäpelikengät, jäälle ei saa mennä ulkokengillä. Hallissa on noin 5-10 astetta lämmintä. Pelaajat saavat hallilta harjan, liukupohjan, kypärän ja tarvittaessa työntökepin, jos pelaaja ei pääse liukuasentoon. Kypärä on pakollinen varuste ja halutessaan myös oman kypärän voi ottaa mukaan.

Curlingkokeilut järjestetään Turku Curling Arenalla Impivaaran urheilukeskuksessa. Tarkka osoite on Kurrapolku 2, Turku ja paikalle pääsee hyvin bussilla tai pyörällä.

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista CampusSportin ajanvarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti: 1. Valitse nettisivuilla oleva linkki ”Varaa tunti”, 2. Kirjaudu sisään oman korkeakoulusi HAKA-tunnuksilla, 3. Valitse toimipiste: Muu, 4. Valitse tyyppi: Liikuntavuorot, 5. Valitse palvelu: Curlingkokeilu, 6. Valitse kalenterista haluttu päivämäärä.

Kumpaankin kokeilukertaan voidaan ottaa korkeintaan 20 osallistujaa. Kokeilukerta toteutuu vain, mikäli osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.11. kokeilukerran osalta su 7.11. ja 16.11. osalta su 14.11.

Copper Hill Curling Club järjestää lisäksi soveltavan liikunnan toimintaa mm. pyörätuolipelaajille. Tällaisesta toiminnasta kiinnostuneet voivat olla seuraan yhteydessä sähköpostitse: copperhillcc@gmail.com.

CS 28.10.2021