Ohjeita liikuntavuoroille osallistumiseen

Kevätkausi on tuonut mukanaan paljon uusia CampusSportin käyttäjiä – tervetuloa! Tässä kertauksena niin uusille kuin vanhoille asiakkaille tärkeimmät ohjeistukset. Noudattamalla näitä takaat niin itsellesi kuin muille miellyttävän treenin!

– Paikkavaraus liikuntavuorolle tulee vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos tuntivarausta ei vahvisteta, vapautuu paikka muille käyttäjille. Tunneille ei pääse sisään myöhässä. Iskerillä on myös näyttö, vaikka tilassa ei olekaan asiakaspalvelua. Tulethan ajoissa paikalle erityisesti Educariumin tunneilla, sillä tuntien osallistujamäärät ovat isoja ja asiakaspalvelutiskille saattaa muodostua jonoa.
– Aamutunneille ei ole käytössä ennakkovarauksia ja niillä on usein hyvin tilaa – CampusSportin tähän astisessa historiassa kaikki halukkaat ovat aina mahtuneet mukaan.
– Liikuntatiloissa ei saa missään olosuhteissa käyttää ulkokenkiä, koska saliin kulkeutuu niiden mukana hiekkaa ja muuta likaa. Jätä kengät heti ulko-ovella olevaan kenkätelineeseen, jos sellainen on tarjolla (mm. Formis, Roddis ja Sport Sirkka).
– Matkapuhelinta ei saa käyttää tunnin aikana.
– Vältä turhaa puhetta ja liikehdintää loppuvenyttelyn aikana. Välineet palautetaan vasta tunnin päätyttyä. Pakottavia olosuhteita lukuun ottamatta tunnilta ei pitäisi koskaan poistua ennen sen loppumista.
– Puhdista ja kuivaa kuntosalilaitteet käytön jälkeen. Ohjatuilla tunneilla suositellaan käytettäväksi hikipyyhettä jumppa-alustan päällä.

CampusSportin käyttösäännöt löytyvät kokonaisuudessaan nettisivuiltamme. Uusien asiakkaiden kannattaa tutustua erityisesti tuntivarauksia ja -peruutuksia koskeviin sääntöihin.

CS 13.1.2020