Osa kuntosaleista auki 8.6. alkaen

CampusSport on saanut korkeakouluilta luvan aloittaa toiminnan osittain 8.6.2020 alkaen. Käytännössä tämä tarkoittaa osan kuntosaleista avaamista. Kuntosaleista käyttöön tulevat varmuudella Formis ja Roddis, Educariumin ja Ruiskadun osalta neuvottelut käyttöönotosta ja sen ajankohdasta ovat vielä kesken. Åbo Akademin päätöksellä Asan kuntosali on pois käytöstä koko kesän ajan. Tiedotamme tarkemmista yksityiskohdista (mm. aukioloajat, erityisjärjestelyt) myöhemmin lisää.

Kevätkauden ennenaikaisen päättymisen takia kaikki koko lukuvuoden tai kevätkauden liikuntamaksun maksaneet, jotka eivät saaneet maksupalautusta, saavat käyttää liikuntapalveluita ilmaiseksi kesän ajan. Näiden käyttäjien osalta kesäkäyttöoikeuden saaminen ei edellytä mitään toimenpiteitä, vaan käyttöoikeus aktivoidaan automaattisesti.

Niiden henkilöiden, jotka eivät olleet jäseniä kuluvana lukuvuotena, on mahdollista ostaa kuntosalien käyttöoikeus kesäksi erillisellä maksulla. Maksun suuruus ja myyntiintulopäivä tiedotetaan myöhemmin.

CS 28.5.2020