Poikkeuksia Educariumin liikuntavuoroissa

Kaikki Educariumin liikunta-aikataulun mukaiset vuorot on peruttu ke 4.3. ja to 5.3. CampusSportista johtumattomista syistä. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa. Kuntosali on avoinna normaalisti.  Peruttujen tuntien tilalla järjestämme seuraavat ulkoliikuntatunnit:

Ke 4.3.
klo 16.30-17.15 Outdoor Circuit. Tehokas kiertoharjoittelutunti ulkona, jossa tehdään sykkeenkohotuksia ja lihaskuntoliikkeitä. Tunnilla ei tehdä askelsarjoja. Voit itse säädellä harjoituksen tehoa, joten tunti sopii kaikille.

To 5.3.
klo 16-17 Hölkkälenkki, helppo. Kevyt ohjaajan johdolla tehty lenkki pääasiassa maantiellä kevyttä hölkkää juosten. Tunti sopii kaikille raitista ilmaa ja liikuntaa haluaville.
klo 18.30-19.15 Outdoor Circuit. Tehokas kiertoharjoittelutunti ulkona, jossa tehdään sykkeenkohotuksia ja lihaskuntoliikkeitä. Tunnilla ei tehdä askelsarjoja. Voit itse säädellä harjoituksen tehoa, joten tunti sopii kaikille.

Ennen tuntien alkua kokoonnutaan Educariumin liikuntatiskillä, jossa osallistujat kirjaavat itsensä sisään tunnille. Educariumilla on käytössä pukuhuoneet ja peseytymistilat. Tavarat on mahdollista jättää säilytykseen lukittaviin lokeroihin, joista osa toimii 50 sentin kolikolla ja osaan voi tuoda oman lukon. Lukkoja saa myös lainaksi liikuntatiskiltä.

CS 19.2.2020 (päivitetty 26.2.2020 tiedolla korvaavista tunneista)