Poikkeus-tilanteeseen liittyvät tiedotteet

Päivitämme jatkossa kaikki koronaviruksesta johtuvaan poikkeustilanteeseen liittyvät tiedotteet tähän uutiseen.

CampusSportin toiminta ei jatku kevätkaudella 2020. Ryhmäliikunta, kuntosalit, kurssit, kilpailut, vakiovuorot, välinelainaus, tapahtumat, PT-palvelut, hieronnat ja liikuntatuutoreiden toiminta pysyy lakkautettuna. Pahoittelemme tilannetta, mutta haluamme kantaa vastuumme koronaviruksen leviämisen torjumisessa.

Maaliskuun aikana maksetut liikunta- ja vakiovuoromaksut palautetaan. Muista liikuntamaksuista ei valitettavasti tehdä osapalautusta. Lisäksi palautetaan kurssimaksut niistä kursseista, jotka eivät ehtineet alkaa tai kokoontuivat vain kerran. Maksut niistä maaliskuuhun ajoittuvista yksittäisistä tilavarauksista, joita ei ole ollut mahdollista käyttää, palautetaan myös. Asiakkailta, jotka eivät ole vielä maksaneet sulkapallon vakiovuoroa ei peritä maksua.

Maksupalautusten saaminen ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä, vaan palautukset tehdään automaattisesti. Rahat palautuvat käytetylle maksuvälineelle (verkkopankkimaksut pankkitilille, luottokorttimaksut luottokortille jne). Kaikki maksupalautukset pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.

Tiedotamme kesäkauden toteutumisesta huhtikuun aikana.

Tiesithän, että tarjoamme mahdollisuuden liikkua etänä? Seuraa siis kanaviamme, ja lähetä meille mielellään myös toiveita liittyen etäohjauksien sisältöön. Päivitämme tähän uutiseen kaikki linkit ja vinkit, kannattaa siis seurata päivittäin: https://www.campussport.fi/fi/liikutamme-etana/

CS 31.3.2020