Sisätiloissa tapahtuva toiminta keskeytetään 1.1.2022 alkaen

CampusSportin sisätiloissa tapahtuva toiminta keskeytetään Lounais-Suomen aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti 1.1.2022 alkaen. Sulku kestää vähintään 15.1.2022 asti. Palveluiden sulkeminen koskee kuntosaleja, ryhmäliikuntatunteja, palloiluvuoroja, kursseja, kilpailuja, vakiovuoroja ja tapahtumia. Yksilöpalvelut (hieronta, ravintoneuvonta, personal trainer -palvelut) ovat edelleen käytettävissä, mutta on huomioitava, että PT-tapaamisia voidaan pitää ainoastaan ulkotiloissa.

CampusSportin kevätkauden ohjatun toiminnan oli tarkoitus käynnistyä pe 7.1.2022, mutta aluehallintoviraston määräyksestä johtuen ohjattu toiminta alkaa aikaisintaan su 16.1.2022. Mikäli toimintaa liikuntatiloissa ei saada silloinkaan järjestää, pyrimme järjestämään toiminnan korvaavilla tavoilla esimerkiksi ulkona tai online-tunteina. Annamme myöhemmin lisätietoja kevään liikuntamaksun maksamisesta.

Tammikuulle suunnitellut kilpailut joudutaan mahdollisesti siirtämään myöhäisempään ajankohtaan. Ilmoittautuminen tammikuulle suunniteltuihin lajeihin on auki. Normaalikäytännöstä poiketen ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan sen saa perua, jos myöhemmin ilmoitettava kilpailuajankohta ei sovi.

Käyttöehtojemme mukaisesti liikuntamaksuista ei tehdä osapalautuksia tai hyvityksiä sulkuajalta.

CS 30.12.2021