Ohjelma

Tässä se nyt on! Tämän vuoden SportAppron aikataulu!
(Klikkaa ylläolevaa kuvaa, niin aikataulu avautuu suurempana.)

Aikataulusta näet kaikki lajikokeilumahdollisuudet sekä sen mihin aikaan ja missä lajikokeilu pidetään. 

Osallistuaksesi lajikokeiluihin sinun tulee ostaa tapahtumalippu SportApprolle (10€) CampusSportin nettisivujen verkkokaupasta. 

Lipunmyynti alkaa tiistaina 27.9.2022 klo 14.00. 

Lippu on henkilökohtainen ja yksi henkilö voi ostaa vain yhden lipun. 

ILMOITTAUTUMINEN YKSITTÄISIIN LAJIKOKEILUIHIN: 

Ilmoittautuminen yksittäisiin lajikokeiluihin alkaa lipun ostaneille 4.10.2022 klo 14.00. 

Ilmoittautuminen tapahtuu CampusSportin ajanvarausjärjestelmässä. Jokainen lipun ostanut voi varata enintään 3 lajikokeilua! Lipun ostaneet voivat osallistua lajikokeiluihin myös ilman etukäteisvarausta. Lajikokeilujen paikoista 70% voi varata ennakkoon ja loput paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Esteen sattuessa varaus tulee peruuttaa sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Peruutuksia ei oteta vastaan sähköpostitse tai puhelimitse. Peruutus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen vuoron alkua. Varausta ei ole tämän jälkeen mahdollista peruuttaa. Jonon kautta paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja. 

Liikuntavuorot alkavat täsmällisesti aikataulussa ilmoitettuna kellonaikana. Myöhässä saapuneita ei päästetä liikuntasaliin. Suosittelemme liikuntapaikalle saapumista viimeistään 15 minuuttia ennen liikuntavuoron alkua. Varaa riittävästi aikaa siirtymiin liikuntapaikkojen välillä.