Sulkapallovuorot käynnistyvät 1.3.2021

CampusSportin sulkapallovuorot käynnistyvät maanantaina 1.3.2021 Educariumilla ja Iskerissä. Vuorot ovat nyt varattavissa CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Sulkapallovuorolle voi osallistua ainoastaan ajanvarauksella. Iskerin vuoroilla on mahdollista pelata myös pöytätennistä. Yhdellä kentällä voi pelata kaksi pelaajaa. Molempien pelaajien nimet (etu- ja sukunimi) tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä ja molemmilla pelaajilla pitää olla liikuntamaksu maksettuna. Vuoro täytyy vahvistaa kosketusnäytöllä viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Ainoastaan varauksen tehnyt henkilö vahvistaa varauksen, toinen pelaaja ei tee vahvistusta.

Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä varausta ja viisi jonopaikkaa. Kuntosali- ja sulkapallovaraukset kuluttavat samaa kiintiötä. Varauksia voi tehdä vuoron alkamiseen asti ja varauksen peruminen tulee tehdä viimeistään 60 minuuttia ennen vuoron alkamista. Huomaa, että jos varaat jonopaikan, voit saada paikan vielä 60 minuuttia ennen vuoron alkamista. Jonosta varsinaisen paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja eli muista perua jonopaikkasi ajoissa, jos olet jo tehnyt muita suunnitelmia päivälle etkä voi seurata saatko mahdollisesti paikan.

Liikuntatiloissa on saatavilla mailoja ja sulkia. Pelaajat vastaavat itse verkon asentamisesta vuoron alussa ja purkamisesta vuoron lopussa. Kaikki välineet on puhdistettava vuoron jälkeen. Tiloissa on tarjolla puhdistusvälineitä. Pukuhuoneissa, käytävillä, varastoissa ja muissa yleisissä tiloissa on käytettävä maskia. Maskin saa ottaa pois ainoastaan liikuntasuorituksen ajaksi. Lisäksi on huolehdittava käsihygieniasta ja ylläpidettävät kahden metrin turvaväliä muihin ihmisiin aina tiloissamme liikkuessa.

Sulkapallon vakiovuorot on mahdollista aloittaa 1.3. Kevääksi varauksen tehneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse.

CS 24.2.2021