Sulkapallovuorot käynnistyvät 11.6.2021

Iloisia uutisia! Aiemmasta tiedosta poiketen saammekin käynnistää sulkapallovuorot kesän ajaksi. Vuorot käynnistyvät pe 11.6.2021 Educariumilla. Vuorot ovat nyt varattavissa CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Sulkapallovuorolle voi osallistua ainoastaan ajanvarauksella. Yhdellä kentällä voi pelata kaksi pelaajaa. Molempien pelaajien nimet (etu- ja sukunimi) tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä ja molemmilla pelaajilla pitää olla liikuntamaksu maksettuna. Vuoro täytyy vahvistaa kosketusnäytöllä viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Ainoastaan varauksen tehnyt henkilö vahvistaa varauksen, toinen pelaaja ei tee vahvistusta.

Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä varausta ja neljä jonopaikkaa. Kuntosali- ja sulkapallovaraukset kuluttavat samaa kiintiötä. Varauksia voi tehdä vuoron alkamiseen asti ja varauksen peruminen tulee tehdä viimeistään 60 minuuttia ennen vuoron alkamista. Huomaa, että jos varaat jonopaikan, voit saada paikan vielä 60 minuuttia ennen vuoron alkamista. Jonosta varsinaisen paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja eli muista perua jonopaikkasi ajoissa, jos olet jo tehnyt muita suunnitelmia päivälle etkä voi seurata saatko mahdollisesti paikan.

Liikuntatiloissa on saatavilla mailoja ja sulkia. Pelaajat vastaavat itse verkon asentamisesta vuoron alussa ja purkamisesta vuoron lopussa. Kaikki välineet on puhdistettava vuoron jälkeen. Tiloissa on tarjolla puhdistusvälineitä. Pukuhuoneissa, käytävillä, varastoissa ja muissa yleisissä tiloissa on käytettävä maskia. Maskin saa ottaa pois ainoastaan liikuntasuorituksen ajaksi. Lisäksi on huolehdittava käsihygieniasta ja ylläpidettävät kahden metrin turvaväliä muihin ihmisiin aina tiloissamme liikkuessa.

CS 4.6.2021