Syyskauden infopaketti

CampusSportin syyskausi käynnistyy tänään 2.9.! Alle on koottu hyödyllistä tietoa kauden alkamiseen liittyen.

– CampusSportin liikuntamaksu maksetaan campussport.fi -sivuston verkkokaupassa. Rekisteröitymiseen tarvitaan Haka-tunnukset. Haka-tunnistautuminen toimii korkeakoulusi käyttäjätunnuksilla. Maksuvälineinä verkkokaupassa käyvät yleisimmät luottokortit, suomalainen verkkopankki ja MobilePay. Jos verkkokaupan kanssa on ongelmia, ota yhteyttä sähköpostitse info@campussport.fi ja kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti.

– Kun olet maksanut liikuntamaksun, tulee sinun aktivoida sähköinen liikuntatagi (ns. NFC-tag) liikuntatilojen asiakaspalvelupisteellä. Liikuntatagina voidaan käyttää jo olemassa olevaa tagia (esim. Turun yliopiston tulostuslätkä, fyysinen Frank-opiskelijakortti). Jos sinulla ei ole tagia tai korttia, tulee sinun maksaa tagi CampusSportin verkkokaupassa. Liikuntatagi noudetaan ja aktivoidaan Educariumin tai Sport Sirkan asiakaspalvelupisteellä, joiden asiakaspalveluajat löytyvät nettisivujen Tilat-osiosta. HUOM! Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita viimeisen kahden vuoden aikana, uusi kausi aktivoituu aiemmin käytössä olleelle tagille automaattisesti.

– CampusSport järjestää ilmaiset kokeiluviikot 2.9.-15.9.2019, jolloin liikuntavuoroille voi tulla tutustumaan maksutta. Avointen ovien viikoilla tunneille ei ole käytössä ennakkovarauksia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Liikuntatiloihin tulee saapua viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista.

Liikuntavuorojen maksimiosallistujamäärät:
Educariumin ison salin ryhmäliikuntatunnit: 70-80 hlöä
Educariumin voimistelusalin ryhmäliikuntatunnit: 20-40 hlöä
Sport Sirkan ryhmäliikuntatunnit: 25-36 hlöä (Barre Fusion 22)
Iskeri: ryhmäliikuntatunnit 20-40 hlöä, palloilut 16-18 hlöä
Vesiliikunta: Hydrotraining 20 hlöä, vesijumppa 35 hlöä
Ulkoliikunta: 30 hlöä (Padel 4 hlöä)

– Kaikkiin kuntosaleihin pääsee tutustumaan ilmaisilla kokeiluviikoilla ma, ke ja pe klo 16-19 välisenä aikana. Liikuntamaksun maksaneet pääsevät käyttämään kuntosaleja normaalien aukioloaikojen mukaisesti heti aktivoituaan oman liikuntataginsa.

– Liikunta-aikataulu löytyy täältä. Huomaathan, että jokaisella liikuntatilalla on oma lukujärjestyksensä, jonka saat näkyviin valitsemalla valikosta kyseisen liikuntapaikan. Tarkemmat tuntitiedot saat puolestaan näkyviin klikkaamalla haluamasi tunnin nimeä.

Tervetuloa liikkumaan!

2.9.2019 CS