Tärkeää tietoa kevät- ja kesäkaudesta

EDIT 19.4.: Liikuntatilojen sulku jatkuu toistaiseksi Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän suosituksen perusteella.

CampusSportin kuntosalit on aluehallintoviraston linjausten mukaisesti toistaiseksi suljettu, eikä liikuntatiloissa järjestetä ryhmäliikuntaa tai palloilua. Mikäli kuntosalit voidaan kevään tai kesän aikana avata, koko lukuvuoden ja kevään liikuntamaksun maksaneiden osalta kuntosalien käyttöoikeutta jatketaan 29.8.2021 asti. Käyttöoikeutta ei tulla jatkamaan enää tästä ajankohdasta pidemmälle. Kevään viimeiset online-tunnit järjestetään 29.4., jolloin kevätkausi päättyy.

Kesällä ei järjestetä online-tunteja eikä ohjattuja liikuntavuoroja tai palloilua sisä- tai ulkotiloissa. Koronatilanteen salliessa järjestetään mahdollisesti joitakin erillismaksullisia ulkoliikuntakursseja. Tiedotamme asiasta myöhemmin. Kesän kuntosalimaksu (henkilöille, jotka eivät ole maksaneet lukuvuoden tai kevään liikuntamaksua, eivätkä siis saa kuntosalien pidennettyä käyttöoikeutta) ilmoitetaan myöhemmin, mikäli kuntosalit on mahdollista avata.

CS 15.4.2021