Tärkeää tietoa kevätkaudesta

Tähän tiedotteeseen on koottu CampusSportin kevätkautta koskevia tietoja siltä osin, mitä tällä hetkellä (12.1.2022) tiedämme. Mahdolliset rajoitukset ja viranomaismääräykset voivat aiheuttaa muutoksia lyhyellä varoitusajalla. Muutokset päivitetään tähän uutiseen. Kaikissa CampusSportin liikuntatiloissa tulee noudattaa käytäntöjä, jotka mahdollistavat turvallisen harjoittelun kaikille. Käytännöt löytyvät nettisivuiltamme tästä uutisesta.

EDIT 21.1.2022: Päivitetty tietoa sulkapallovuoroista, kursseista ja kilpailuista.

Liikuntamaksun maksaminen
Kevään liikuntamaksu on tullut myyntiin verkkokauppaamme. Kevään liikuntamaksun hinta on opiskelijoille 48 euroa ja henkilökunnalle 61 euroa. Kevään liikuntamaksulla kaikkia palveluita saa käyttää 30.4.2022 asti. Lisäksi syksyllä kokeiluluontoisesti myynnissä ollut 30 päivän jäsenyys saa jatkoa ja on saatavilla myös kevään ajan (opiskelijat 20 euroa, henkilökunta 25 euroa). Huomioi liikuntamaksua maksaessa, että mikäli liikuntatilat joudutaan pitämään kiinni tai sulkemaan uudelleen myöhemmin keväällä, toiminnan järjestämistapa ja sisältö saattavat vaihdella. CampusSportilla ei ole velvollisuutta palauttaa maksuja.

Asiakaspalveluajat
CampusSportin asiakaspalvelupiste palvelee toistaiseksi Educariumilla ma klo 14-17, ke klo 15-18 ja pe klo 15-18. Asiakaspalvelu avautuu ke 12.1. Mikäli olet uusi asiakas, muista käydä aktivoimassa kulunvalvontatagi asiakaspalvelupisteellä, jotta pääset kulkemaan kuntosaleille. Ohjeet liikuntakäyttöoikeuden lunastamisesta ja tageista löytyvät Info-sivulta.

Kuntosalit
CampusSportin kuntosalit on avattu käyttöön 10.1.2022 alkaen. Kuntosaleilla noudatetaan samoja henkilömäärärajoituksia ja terveysturvallisuusmääräyksiä, jotka olivat voimassa salien ollessa viimeksi auki joulukuussa. Kuntosaleilla voi treenata samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä. Poikkeuksena on Aurumin kuntosali, johon voidaan ottaa samanaikaisesti 20 henkilöä. Educariumin ja Aurumin kuntosaleille on käytössä ajanvaraukset. Muilla kuntosaleilla (Formis ja Roddis) ei ole käytössä ajanvarauksia. Mikäli käyttäjä saapuu paikalle ja maksimihenkilömäärä (10 hlöä) on täynnä, tulee hänen odottaa jonkun toisen henkilön poistumista ennen kuin voi itse mennä sisään kuntosalille. Ruiskadun kuntosali on poistunut pysyvästi CampusSportin käytöstä.

Ohjattu liikunta
Kevään ohjatut liikuntatunnit käynnistyvät online-toteutuksina ma 17.1. alkaen. Online-tunnit jatkuvat niin kauan, kunnes ohjattujen tuntien järjestäminen liikuntatiloissa on taas mahdollista. Online-tuntien aikataulu löytyy nettisivujemme liikuntakalenterista valitsemalla paikaksi ”online-aikataulu”.

Online-tunnit toteutetaan Zoomin kautta. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Ilmoittautuminen ja osallistuminen on mahdollista ainoastaan liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkamista. Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse noin 15 minuuttia ennen tunnin alkamista. Paikan voi varata aikaisintaan 7 vuorokautta ennen tuntia.

Palloilu
Sulkapallovuorot ovat käynnissä Educariumilla. Vuorot ovat varattavissa CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Sulkapallovuorolle voi osallistua ainoastaan ajanvarauksella. Yhdellä kentällä voi pelata kaksi pelaajaa. Muita sisäliikuntatiloissa pidettäviä palloiluvuoroja ei järjestetä toistaiseksi.

Kupittaan lämmitettävällä tekonurmikentällä (Kupittaa 1) pidettävä jalkapallovuoro torstaisin klo 15–16 käynnistyy suunnitellusti to 13.1.

Erillismaksulliset kurssit, kilpailut, tapahtumat ja vakiovuorot
Kevään erillismaksulliset kurssit eivät ala alkuperäisen aikataulun mukaisesti viikolla 5. Järjestämme mahdollisesti joitakin kursseja myöhemmin kevätkauden aikana.

Koronarajoitusten takia tammikuussa ei järjestetä kilpailuja. Tammikuulle suunnitellut kilpailut (sulkapallo, dodgeball, jääkiekko, koripallo ja pool) pyritään järjestämään myöhemmin kevätkauden aikana.

Sulkapallon vakiovuorot ovat käynnissä. Muita vakiovuoroja ei tällä hetkellä voida pitää.

Yksilöpalvelut
Yksilöpalvelut (hieronta, ravintoneuvonta, personal trainer -palvelut) ovat käytettävissä normaalisti.

CS 12.1.2022